Daļēji rekonstruēs Valmieras Drāmas teātra ēku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Valmieras Drāmas teātrī šis ir gatavošanās laiks ilgi gaidītajam brīdim – lai atkal tiktos ar skatītājiem, šobrīd norit biļešu pārdošana, mēģinājumi. Bet vasaras nogalē arī pašu teātra ēku gaida pārmaiņas.

Marta Cekule: Kāda Valmieras teātrim solās būt šī vasara
00:00 / 00:57
Lejuplādēt

“Varam vērt atkal vaļā durvis skatītājiem, kas mūs ļoti iepriecina, jo šajā periodā, kopš novembra, ir sagatavoti seši jauniestudējumi un būs vēl divas izrādes, kas savas pirmizrādes piedzīvoja rudenī ar skatītājiem, bet arī tās ir rādītas pavisam nedaudz, tā kā varētu teikt, ka visas šīs te izrādes ir jaunas un svaigas. Esam sagatavojuši repertuāru visam jūnijam, spēlēsim visu jūniju un jūlija sākumu,” stāstīja teātra pārstāve Marta Cekule.

“Kādēļ vēl mums šis ir ļoti svarīgi un iepriecinoši, jo vasaras beigās mums ir plānota teātra rekonstrukcija, tā kā šis ir tāds labs noslēgums. Rekonstrukcija būs daļēja, mums būs pieejama viena spēles telpa, kas ir apaļā zāle, ko mēs izmantosim, esam nolēmuši arī vairāk doties izbraukumos uz dažādām citām Latvijas vietām. Šobrīd jau ir skaidrs, ka spēlēsim arī Rīgā, Dailes teātrī, šo laiku centīsimies izmantot tā, lai dotos tuvāk pie skatītājiem,” atklāja Cekule.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti