Dailes teātris maijā viesosies Ventspilī un Alūksnē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Maijā Dailes teātris viesosies Ventspilī un Alūksnē, izrādot skolas vecuma bērniem domāto „Pasaku par vērdiņu - 2012” Ventspils teātra namā „Jūras vārti”, bet romantisko komēdiju „Noslēpumainā zvaigzne” - Alūksnē.

5.maijā plkst. 16.00 Ventspils teātra namā „Jūras vārti” uz izrādi „Pasaka par vērdiņu - 2012”, kas veidota pēc Kārļa Skalbes pasakas motīviem, aicināti skolas vecuma bērni. Kārlim Skalbem 1912.gadā šķita svarīgi uzrakstīt „Pasaku par vērdiņu” – stāstu par dīvainu eksperimentu, pārbaudot cilvēka sapni ar naudu. Vai tagad – pēc 2012. gada – cilvēks ir mainījies? Režisors Pauls Timrots jaunajiem skatītājiem sola pārsteigumiem un brīnumiem pilnu izrādi, kāda nekad iepriekš par naudu nav bijusi skatāma. Izrādē spēlē Intars Rešetins, Harijs Spanovskis, Mirdza Martinsone, Valdis Liepiņš un Sarmīte Rubule.

Savukārt Alūksnes pilsētas tautas namā 10.maijā plkst. 18.30 būs iespēja redzēt Mihaila Sebastiana romantisko komēdiju „Noslēpumainā zvaigzne”. ...Kādā provinces pilsētiņā, kurā nekad nepietur ātrvilcieni, ierodas Nezināmā. Viņa ir veidota no mazliet smaržas, mazliet slinkuma un zināmas devas fantāzijas. Tāpat kā zvaigznes. Taču zvaigznēm, tāpat kā cilvēkiem, ir pašām savs ceļš – romantisks un skaists liktenis, kas liek tām meklēt vienai otru un nekad neatrast. Režisora Mihaila Gruzdova iestudētajā izrādē lomas atveido Inita Dzelme, Gints Grāvelis, Ģirts Ķesteris, Mirdza Martinsone, Juris Žagars, Juris Bartkevičs, Valdis Liepiņš, Aldis Siliņš, Sarmīte Rubule un Olga Dreģe.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti