Dailes teātris decembrī viesosies Ventspilī un Cēsīs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Pēc novembrī Jelgavā, Liepājā un Rojā aizvadītām viesizrādēm Dailes teātris decembrī pošas uz Ventspili un Cēsīm. Teātris Ventspilī viesosies ar komēdiju “Reāli sliktie puiši”, bet Cēsīs - ar drāmu “Saules bērni”.

2.decembrī plkst.19 ar Reja Kūnija un Maikla Kūnija komēdiju “Reāli sliktie puiši” Dailes teātris viesosies Ventspils teātra namā „Jūras vārti”. Dž.Dž.Džilindžera iestudētajā komēdijā spēlē aktieri Kaspars Zāle, Aldis Siliņš, Edijs Zalaks, Dārta Daneviča, Lelde Dreimane, Juris Bartkevičs, Artis Robežnieks, Sarmīte Rubule un Gints Grāvelis.

Savukārt ar Dž.Dž.Džilindžera iestudēto Maksima Gorkija drāmu “Saules bērni” Dailes teātris dosies uz Vidzemes koncertzāli “Cēsis”- viesizrāde notiks 5.decembrī plkst.19.

Izrādē spēlē Juris Žagars ("Spēlmaņu nakts 2015" nominācija Gada aktieris), Ērika Eglija, Kristīne Nevarauska, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks ("Spēlmaņu nakts 2015" nominācija Gada aktieris otrā plāna lomā), Vita Vārpiņa, Juris Kalniņš, Edijs Zalaks, Lauris Dzelzītis, Aija Dzērve, Aldis Siliņš, Lidija Pupure, Sarmīte Rubule un Dainis Gaidelis. Arī izrādes kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa nominēta "Spēlmaņu nakts" balvai kā Gada kostīmu māksliniece.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti