Dailes teātris ar izrādi «Ja tevis vairs nebūtu» viesosies Luksemburgā un Frankfurtē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Februāra beigās un marta sākumā Dailes teātris ar Floriana Zellera lugas „Ja tevis vairs nebūtu” iestudējuma izrādēm viesosies Luksemburgā un Frankfurtē, lsm.lv pavēstīja teātra pārstāve Liene Jakovļeva.

28.februārī sadarbībā ar asociāciju “Luksemburga - Latvija” izrādi varēs noskatīties kultūras namā “Steinsel”, bet 2.martā, pateicoties sadarbībai ar Frankfurtes latviešu biedrību - teātrī “Die Katakombe”.

Režisora Intara Rešetina iestudētajā izrādē, kas pirmizrādi piedzīvoja 2015.gada septembrī, spēlē aktieri Vita Vārpiņa, Artis Robežnieks, Ivars Auziņš un Dārta Daneviča.

Izrādes radošajā komandā ir arī scenogrāfs Kristians Brekte, kostīmu māksliniece Vita Radziņa, komponists Juris Vaivods, horeogrāfs Agris Daņiļevičs un gaismu mākslinieks Ivars Tilčiks. Lugu no franču valodas tulkojusi Agnese Kasparova.

Florians Zellers ir franču rakstnieks un dramaturgs, kura darbi ir tulkoti daudzās valodās. Vairākas Zellera lugas ir saņēmušas Moljēra balvu, kas ir Francijas augstākā godalga teātrī.

Anna kopā ar Pjēru ir nodzīvojusi gandrīz divdesmit gadus. Tagad viņas dzīvi saindē šaubas un izmisīga vēlme saprast. Reizēm mums liekas, ka mēs kādu pazīstam, bet īstenībā pazīstam tikai šī cilvēka masku. Un vairs nesaprotam, kas īsti ir noticis patiesībā. Mēs vēlamies izvairīties no sīkām, banālām nodevībām... Bet mūsu dzīvesstāsti tik ļoti līdzinās savā neglītumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti