Dailes teātris aicina uz «Spēlmaņu sarunām» 27. aprīlī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dailes teātris aicina interesentus uz radošu tikšanos “Spēlmaņu sarunas” ar šī gada jubilāriem – aktieriem Āri Rozentālu, Leonu Krivānu un Olgu Dreģi.

Sarunās, ko vadīs Latvijas Kultūras akadēmijas profesors Jānis Siliņš, tiks ieskicēts viņu skatuves gaitu sākums, pieminēti lieliskākie pedagogi un kolēģi, kuru meistarība viņus ir iedvesmojusi un ļāvusi veidoties par īstiem profesionāļiem, informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Leimane.

Tāpat sarunās varēs atskatīties uz katra aktiera spožākajām lomām un to tapšanas procesu. Arī skatītājiem būs iespēja uzdot jautājumus aktieriem vai izteikt savas pārdomas par viņu veikumu skatuves un kinomākslā. Tiks runāts arī par tagadnes teātri, par laikmetīgo tradicionālajā un tradicionālo laikmetīgajā mākslā.

Visi “Spēlmaņu sarunu” dalībnieki jau gandrīz (vai jau) sešdesmit gadus dažāda žanra un stila teātra un televīzijas iestudējumos, kā arī filmās ir radījuši savu, sev vien raksturīgu un paliekošu personības zīmi.

Lai padarītu sarunas daudzpusīgākas, aicinām interesentus sagatavot jautājumus, ko varētu māksliniekiem uzdot “Spēlmaņu sarunu” laikā. Jautājumus lūdzam atstāt rakstiski Dailes teātra kasē vai sūtīt tos elektroniski uz e-pasta adresi [email protected].

“Spēlmaņu sarunas” notiks Dailes teātra Mazajā zālē piektdien, 27. aprīlī, plkst. 19.00. Bezmaksas ielūgumus uz tām no 17. aprīļa iespējams saņemt visās “Biļešu Paradīzes” kasēs. Vietu skaits ierobežots, tāpēc viens interesents var saņemt divus ielūgumus. Plānotais tikšanās ilgums ir viena stunda 40 minūtes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti