Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvos Rēzijas Kalniņas režisēta izrāde «Inde»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dailes teātra Kamerzālē 31. maijā pirmizrādi piedzīvos nīderlandiešu dramaturģes Lotes Fēkemansas lugas “Inde” iestudējums Rēzijas Kalniņas režijā.

Šo mīlestības stāstu veido režisore Rēzija Kalniņa, lomās Inese Kučinska (Viņa) un Ģirts Ķesteris (Viņš). Iestudējuma radošajā komandā vēl darbojas kostīmu māksliniece Ramona Lazda, kustību konsultante Linda Kalniņa un gaismu mākslinieks Rihards Sokolovs. Lugu no nīderlandiešu valodas tulkojusi Inese Paklone, informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Leimane.

Viņa un Viņš nav redzējušies deviņus gadus. Viņi ir zaudējuši kaut ko ļoti dārgu un tad arī viens otru. Taču viņiem ir kopīga pagātne, kas nekur nav pazudusi. Ir lietas, kas nekad neaizmirstas. Vai ir iespējams atstāt visu pagātnē un sākt no jauna? Bet, ja tā – tad sākt no kura brīža? Kā lai zina, ka tas, kas sekos tālāk, būs labāks par bijušo?... Varbūt nebūs. Bet ir vērts mēģināt.

Dailes teātra mājaslapā iespējams izlasīt arī režisores Rēzijas Kalniņas “Sarunu pirms pirmizrādes” ar teoloģi Danu Kalniņu-Zaķi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti