Cēsīs «Shakespeare Link» meistarklases un «Willow Globe» viesizrādes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 4. līdz 8. augustam Cēsīs viesojas pasaulē slavenā sociālā teātra apvienība "Shakespeare Link" un "Willow Globe" teātris.

"Shakespeare Link" 1992.gadā dibinājuši režisori un aktieri Suzanna Besta un Filips Bovens, kuri profesionālo pieredzi guvuši, strādājot ar Karalisko Šekspīra kompāniju, Anglijas Šekspīra kompāniju un Karalisko operas namu.

"Shakespeare Link" veido sociālā jeb sabiedrības teātra izrādes un performances "Willow Globe" teātrī Velsā un ar tām dodas tūrēs pa visu pasauli.  Performances veido profesionālā teātra aktieri un režisori, dažādās formās tapšanas procesā iesaistot visu apkārtējo sabiedrību.

Cēsīs skatītājiem tiek piedāvātas divas izrādes. 7. augustā plkst. 18 Mākslas telpā "Mala" būs skatāma "Willow Globe" teātra izrāde izrāde "Tagad. Šeit". Pirms izrādes meistarklasēs sagatavotie cēsinieku stāsti.

8. augustā plkst. 19.30 Cēsu Pils dārzā zinātniski sociāla teātra performance, "Willow Globe" teātra izrāde "Zinātne debesīs". Pirms izrādes interaktīva diskusija Cēsu Pils Rietumu tornī, kuru vadīs Juris Smaļinskis.

No 4.līdz 8. augustam ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties meistarklasēs un nodarbībās, kā arī uzzināt, kas tieši sociālais teātris ir un kā tas pozitīvi iespaido un maina apkārtējo sabiedrību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti