Atklātā konkursā meklē jauno Latvijas Leļļu teātra valdes locekli; Vilnis Beķeris amatu pametīs novembrī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Kultūras ministrija (KM) izsludinājusi atklātu konkursu uz VSIA "Latvijas Leļļu teātris" otra valdes locekļa amatu. Lēmumu uz laiku izveidot otra Latvijas Leļļu teātra valdes locekļa amatu KM pieņēmusi, pamatojoties uz teātra valdes locekļa Viļņa Beķera iesniegumu, kurā izteikta vēlēšanās pēc šī pilnvaru termiņa noslēgšanās šī gada novembrī darba gaitas neturpināt, informēja KM pārstāvji.

Pretendenti pieteikumus aicināti KM iesniegt līdz šī gada 16.martam. Pārejas periodā, Latvijas Leļļu teātra vadībā strādājot diviem valdes locekļiem, būs iespējams nodrošināt uzsākto darbu konsekvenci un pēctecību.

Pretendentiem uz Latvijas Leļļu teātra valdes locekļa amatu izvirzītās prasības ir nevainojama reputācija, akadēmiskā augstākā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās vai humanitārajās zinātnēs (izņemot pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību), vismaz 2 gadu darba pieredze vadošā amatā valsts vai pašvaldību kapitālsabiedrībā, biedrībā vai nodibinājumā, kas iegūta pēdējo 10 gadu laikā, teicamas valsts valodas un labas vismaz 2 svešvalodu zināšanas, zināšanas un izpratne par kultūras nozari (īpaši par teātra nozari), zināšanas un izpratne par valsts kapitālsabiedrības darbību un vadību, tai skaitā finanšu vadību, prasme prezentēt un argumentēti pamatot savu viedokli. Tāpat šajā konkursā kā būtiskas tiks vērtētas komandas vadīšanas, stratēģiskā redzējuma, orientācijas uz rezultātu sasniegšanu, lēmumu pieņemšanas un atbildības kompetences.

Informācija par pieteikšanos pieejama KM vietnē.

Latvijas Leļļu teātra valdes locekļa alga pirms nodokļu nomaksas noteikta 3 637 eiro apmērā.

Iesniegtos pieteikumus Latvijas Leļļu teātra valdes locekļa amatam izvērtēs speciāli izveidota nominācijas komisija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti