Kultūras ziņas

Jāņa Deinata portretu izstāde

Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

Intai Tirolei – 85

Ar tevi ir bauda būt kopā uz skatuves! Kolēģi sveic aktrisi Intu Tiroli jubilejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Viņai piemīt īpašs talants ieklausīties citos. Tā varam teikt par šīs dienas gaviļnieci, aktrisi Intu Tiroli. Viņa 26. maijā svin 85. dzimšanas dienu.

Uz lielās skatuves viņa mirdzējusi galvenokārt raksturlomās un komēdijās, bet mazākos spēles laukumos aktrise ne tikai komiskos, bet arī traģikomiskos stāstos aci pret aci nevairījusies uzrunāt publiku monoizrādēs. Inta Tirole pati sevi dēvē par nelabojamu optimisti.

"Jūtos normāli, jo pati es neticu... Es domāju, ārprāts, tas gadu skaitlis man ir liels! Nu, ko lai dara?" dzimšanas dienā saka aktrise Inta Tirole. "Es esmu sevi noskaņojusi, ka vajag domāt pozitīvi un uz visu mēģināt skatīties pozitīvi. Ne vienmēr tas izdodas. Bet piespiest sevi ar varu. Man te šodien zvana un saka – nu kā tu vari būt tāda optimiste? Es saku – es sevi piespiežu, un beigās es pati sev noticu, ka esmu optimiste. Un viss būs labi."

Intu Tiroli jubilejā ieradās sveikt kolēģi no Latvijas Nacionālā teātra. Pēc oficiālām un mazāk oficiālām runām bijušie kolēģi aktrisei veltīja īpaši mīļus vārdus.

"Man ar tevi ir bauda būt kopā uz skatuves! Un tāpēc tev no manis tavi mīļākie ziedi!" aktrisi sveica aktieris Mārcis Maņjakovs.

"Tu neesi tā, kas vienmēr "kādreiz zāle bija zaļāka un saule spīdēja spožāk". Tev zāle ir tikpat zaļa un saule spīd pat spožāk. Un par to es tevi apbrīnoju!" jubilārei sacīja režisore Ināra Slucka.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti