Aprīlī un maijā Rīgā notiks otrās Daugavpils teātra dienas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Aprīlī un maijā Rīgā notiks Daugavpils teātra dienas, kas tiek rīkotas jau otro gadu, lsm.lv pavēstīja Daugavpils teātra pārstāvji.

Latvijas Nacionālajā teātrī, Dailes teātrī un Rīgas Krievu teātrī būs iespējams noskatīties piecus spilgtus dažādu žanru iestudējumus, kas Daugavpilī pašlaik ir ļoti pieprasīti un iecienīti.

Daugavpils teātris skatītājiem Rīgā piedāvās Saveļjevas izrādi „Kazanova. Henrieta. Venēcija” (4.aprīlī Nacionālajā teātrī), Joneļa iestudēto Gundara lugu „Dabaseibys pūddarneica jeb Viņa debešķības Laimesciema podniekdarbnīca” latgaliešu valodā (5.aprīlī Dailes teātrī), pusaudžiem un viņu vecākiem domāto Surkova iestudējumu „Viss ir viņa”, kurā skan arī necenzēta leksika (10.aprīlī Dailes teātrī), Šapošņikova un Surkova „Kaija. Under construction” (23.aprīlī un 8.maijā Dailes teātrī) un Raimonda Paula mūziklu „Dāmu paradīze” Šapošņikova skatuves versijā (12.maijā Rīgas Krievu teātrī).

Jau ziņots, ka iepriekšējā sezonā krietni audzis Daugavpils teātra skatītāju skaits, tādēļ teātris, kurš bija uz bankrota sliekšņa, nostājies uz kājām un sācis attīstību. Tuvojoties jaunajai sezonai, Daugavpils teātris atjaunoja materiāli tehnisko bāzi un plāno sagatavot jaunus aktierus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti