«Alu cilvēka» jubilejas izrādē satiksies abi tēlotāji - Jānis Jarāns un Ainārs Ančevskis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Izrāde "Alu cilvēks" jubilejas izrādē vienīgo reizi uz skatuves satiksies abi tēlotāji - Jānis Jarāns un Ainārs Ančevskis, aģentūrai BNS pavēstīja "Rīgas namu" pārstāve Aiga Millere.

Komēdijas par vīriešu un sieviešu attiecībām "Alu cilvēks" 10 gadu jubilejas izrāde notiks 22.janvārī kinoteātrī "Splendid Palace".

Millere norādīja, ka Latvijā izrāde "Alu cilvēks", kuru iestudējis režisors Juris Rijnieks, ne mirkli nav zaudējusi aktualitāti, jo spēj asprātīgā veidā atspoguļot pretējo dzimumu īpatnības.

Tā ir visilgāk spēlētā "stand-up" komēdija Brodvejā, kas tulkota 16 valodās, un to joprojām spēlē vairāk nekā 35 pasaules valstīs. Lugas autors ir scenārists un psihologs Robs Bekers, kurš 10 gadu pierakstīja novērojumus savās attiecībās ar sievu.

"Alu cilvēks" ar humoru caur smiekliem ļauj paskatīties uz nopietnām lietām, kā arī palīdz izskaidrot dzimumu atšķirības. Izrādes laikā alu vīrietis lasa lekciju par dzīvi reālistiskā, humoristiskā un patiesā veidā.

Kas padara sievieti par sievieti un kas — vīrieti par vīrieti, kāpēc sievietes vienmēr skrien pa veikaliem, meklējot jaunas drēbes, kāpēc vīrietis nepieņem palīdzību, ja viņš ir apmaldījies, kāpēc sarunas starp vīriešiem ir ierobežotas līdz futbola spēles rezultātiem un primitīvām skaņām? Izrāde sniedz atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti