Aicina ziedot jaunu Latvijas Leļļu teātra krēslu iegādei

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Uzsākta labdarības iniciatīvas "LabieDarbi.lv" labdarības kampaņa, kuras mērķis ir savākt nepieciešamos ziedojumus jaunu krēslu iegādei Latvijas Leļļu teātrim. Kopā ziedojumos plānots savākt 20 000 eiro.

Latvijas Leļļu teātrī veco krēslu remonts notiek gandrīz vai pēc katras izrādes - sēžamie ir nedroši. Daudziem ir izlauztas eņģes, nav iespējams krēslu fiksēt tā, lai bērns tajā sēdētu augstāk un labāk redzētu skatuvi. Teātra vadība atzīst, ka veco krēslu remontam nav jēgas, tāpēc plānots tos nomainīt ar jauniem. Ar papildus piešķirto finansējumu var nomainīt tikai pusi krēslu.

"Visi, kas kaut reizi bijuši Latvijas Leļļu teātrī, zina, ka vairāk nekā 30 gadus vecie Lielās zāles koka krēsli savu mūžu ir nokalpojuši. Veco krēslu nepārtrauktie remonti ir neproduktīvi un dārgi. Mūsu mazākie skatītāji ir pelnījuši jaunas un ērtas sēdvietas, tādēļ priecājamies par šo iniciatīvu un ceram, ka sabiedrība to sadzirdēs un atbalstīs," aicina Latvijas Leļļu teātra direktors Vilnis Beķeris.

Par saziedotajiem līdzekļiem sagādātajos jaunajos krēslos tiks iestrādāta paliktņa un regulēšanas funkcija, kas ļaus tos pielāgot jebkura bērna augumam un vajadzībām. Šādi mazais skatītājs visu izrādes laiku varēs justies komfortabli, visu labi pārredzēs, kā arī pilnībā varēs sekot līdzi izrādē notiekošajam.

Interneta vietnē LabieDarbi.lv sākta ziedojumu akcija, lai savāktu līdzekļus jauniem krēsliem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti