Aicina tikties ar Dejas balvas nominantiem un piedalīties skatītāju balsojumā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Jau drīz, 29. aprīlī, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī notiks pirmā Dejas balvas pasniegšanas ceremonija. Šī notikuma gaidās Latvijas Dejas informācijas centrs (LDIC) piedāvā tikties ar nominantiem, piedalīties skatītāju balsojumā, kā arī būt klāt pašā balvas ceremonijā, informēja Dejas balvas pārstāvji.

Trešdien, 17. aprīlī plkst. 19.30 notiks trešais cikla “Deja domā. Dejas balvu gaidot” pasākums. Tajā varēs tuvāk iepazīties ar trim horeogrāfiem – Jāni Purviņu (nominēts balvai par skatuviskās tautas dejas uzvedumiem “Kal mani no jauna – Rīgas leģenda” un “Māras zeme”), Anniku Andersoni un Sintiju Siliņu (nominētas par mūsdienu dejas izrādi “Gorodki”; balvai “Laikmetīgās dejas iestudējums” izvirzīta arī Sintijas Siliņas izrāde “Bedre”). Sarunu vadīs horeogrāfe Santa Grīnfelde, kura īpaši pievērsīsies tēmas izvēlei dejas mākslinieka darbā. Kas to nosaka? Vai ir kādas tabu tēmas, par kurām autori nekad nerunātu? Kādas tēmas dejā ir grūti risināmas, kādas – vairāk vai mazāk piemērotas?

Tikšanās notiks Daugavas stadionā (Augšiela 1, 247. telpā), pasākums ir par brīvu. Ierobežotā vietu skaita dēļ interesentus lūdz iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected].

Tāpat dejas interesenti tiek aicināti piedalīties “Dejas balvas 2017–2018” skatītāju balsojumā, ko organizē LSM.lv sadarbībā ar LDIC. Balvas pasniegšanas ceremonijā 29. aprīlī tiks piešķirtas divas skatītāju balvas – lielās un mazās formas dejas izrādēm. Izvēlēties divas labākās no nominētajām izrādēm un iepazīties ar žūrijas komentāriem par katru darbu iespējams šeit.

26. aprīlī LSM.lv “Facebook” lapā tiks izlozēti 4 ielūgumi uz balvas ceremoniju, kurus saņems balsojuma veicēji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti