Rīta Panorāma

Intervija ar finanšu ministri Danu Reiznieci – Ozolu

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar Rihardu Zaļupi un Raimondu Petrauski

Zaļupes koncertā «Vasaras atmosfēras» elektronika «satiks» akustiskos instrumentus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Daugavas koncertzālē Rīgā, Triangula bastionā, ceturtdien, 18.augustā, izskanēs komponista un sitaminstrumentālista Riharda Zaļupes koncerts "Vasaras atmosfēras". Koncertā elektroniskie instrumenti “satiksies” ar akustiskajiem instrumentiem, radot maģisku skanējumu, LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja mūziķi Rihards Zaļupe un Raimonds Petrauskis.

Koncerts būs īpašs muzikālās satikšanās ziņā, jo elektroniskā mūzika savienosies ar akustisko mūziku, radot ļoti dažādu, eksotisku un vasarīgu skanējumu, uzsvēra mūziķi.

Turklāt lietus, kas pēdējā laikā nemitīgi līst, mūzikai ļoti piestāvēs un tas radīšot brīnišķīgu atmosfēru, stāsta mūziķis.

“Manuprāt, ir forši, ja cilvēkiem izdodas vienkārši apsēsties, ieklausīties mūzikā un savilkt sev glezniņas priekšā. Koncertā būs dzirdama akadēmiskā, filmu mūzika, dažādi žanri un stili, gan mongoļu akcenti, gan latviešu tēmas. Šis būs manas vasaras sezonas noslēguma koncerts,” atzīst Zaļupe.

Mūziķi arī turpmāk apmainīsies ar muzikālajām idejām, un centīsies radīt pēc iespējas ražīgus un auglīgus mūzikas ciklus, apliecināja Petrauskis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti