«Yaputhma Sound System» albums «Rīgas Disco» iznāks vinila plates formātā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Šogad aprit 21. gads kopš "Yaputhma Sound System" albuma "Rīgas Disco" iznākšanas, un beidzot tas tiek izdots vinila plates formātā, lsm.lv pavēstīja radio "Naba" pārstāvji.

Jau šogad plates paradīsies veikalos, savukārt, jau šonedēļ Jersikas ielas vinila dienas ietvaros tiks prezentēts un izsolīts šī albuma pirmais testa kopiju eksemplārs. Pie tam, tas nebūs vienkāršā baltā papīra aploksnē, bet ar skaistu pilnkrāsu vāku un ar speciālu noformējuma versiju, kas atšķirsies no plates pamatmetiena fināla dizaina. Un, protams, tas būs parakstīts un numurēts. Jāatzīmē arī tas, ka jaunais izdevums būs dubultais vinila plašu komplekts ar papildus bonuss ierakstu.

Prezentācija un izsole notiks ap plkst. 13.00. Pārdošanā būs arī citi testa kopijas eksemplāri, bet jau ar nedaudz mazāku ekskluzivitātes piedevu. Visi ienākumi tiks virzīti albuma izdošanas izmaksu segšanai. Visi interesenti aicināti  izmantot vienreizējo iespēju iegūt savā īpašumā šo ilgi gaidīto izdevumu.

Atsaucoties uz radio "Naba" raidījumu vadītāja Ulda Rudaka sacīto, jau deviņdesmito gadu vidū "Yaputhma Sound System" bija mistiska parādība Latvijas mūzikā, un vēl jo vairāk tāda tā ir tagad, kad grupas sen vairs nav.

 

Tiem, kuri grupu nav redzējuši koncertos, grūti pat noticēt, ka šī mūzika ir radusies Latvijā. Saglabājušies vairāki grupas koncertieraksti, bet albums "Rīgas Disco" ir vienīgais, kas ierakstīts studijā un ticis oficiāli izdots audiokasetē izdevniecībā "Annemarie Records".

Savukārt jaunais, uzlabotais albums dubultā vinila plašu formātā iznāks "Naba Music / Melo Records" paspārnē.

Albuma digitālā versija pieejama un par brīvu lejupielādējama platformā Bandcamp.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

 

Mūzikas izdevniecība "Nabamusic" tika izveidota 2001. gadā kā viens no radio "Naba" projektiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti