Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Inu Strazdiņu

Rīta Panorāma

Skype intervija ar Edvīnu Balševicu

Kuldīgas grupa "Karameles" dāvina videoklipu

Vokālā grupa «Karameles» izveidojusi sirsnīgu videoklipu un nevar sagaidīt koncertu atsākšanos

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sieviešu vokālais ansamblis "Karameles" izveidojusi savu pirmo videoklipu un nevar sagaidīt koncertu atsākšanos.

Grupas vadītāja Agnese Čīče Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pastāstīja, ka grupu izveidojusi, jo ļoti gribēja nodarboties ar kvalitatīvas vokālās mūzikas veidošanu. Viņa teica, ka grupa dzied dažāda veida mūziku, sākot no latviešu tautas dziesmām līdz pat estrādes mūzikai un džezam. Čīče uzsvēra, ka grupa izceļas ar to, ka dzied mūziku, kas sirdij ir ļoti tuva - sirdsmūziku.

Jaunā dziesma "Dziedātāja", kurai izveidots videoklips, tapusi sadarbībā ar dziedātāju un komponisti Lauru Jēkabsoni. Grupas vadītāja Čīče pastāstīja, ka "Karameles" ar Lauru iepazinušās, dodoties uz vokālās grupas "Latvian Voices" meistarklasēm. Tā radusies draudzība.

Dziesma vēsta par grupas identitāti. Tajā redzamas Kuldīgas ielas, kur meitenes uzaugušas, kā arī tiek vēstīts par vērtībām - kā vecāki viņām nodevuši mīlestību pret mūziku.

Čīče uzsvēra, ka grupas meitenēm ikdienā ļoti pietrūkst būšanas uz skatuves un kultūra. Visi grupas nākotnes plāni saistīti ar video, jo kaut kas tāds ar grupu notiek pirmo reizi mūžā.

Sieviešu vokālais ansamblis "Karameles" ir dibināts 2012. gada novembrī. Kopš tā laika ansambļa dalībnieces aktīvi iesaistās vokālo ansambļu kultūras popularizēšanā un ar izciliem rezultātiem ir pārstāvējušas Latviju starptautiskos konkursos Lietuvā, Itālijā un arī Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti