Virga saņēmis savu «Zelta mikrofonu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ainars Virga, kurš pirms nedēļas nevarēja ierasties uz Ierakstu gada balvas ceremoniju, lai saņemtu "Zelta mikrofona" balvu kategorijā "Labākais metāla un roka albums", pie balvas tomēr ticis. Tā mūziķim pasniegta Latvijas 1. Rokkafejnīcas trīs gadu jubilejas svinību laikā.

Jau vēstīts, ka pirms nedēļas uz Latvijas Nacionālās operas skatuves sadalītas "Zelta mikrofona" balvas veiksmīgākajiem 2014. gada mūzikas ierakstiem. "Zelta mikrofoni" mijās ar pašmāju mākslinieku priekšnesumiem un ceremonijmeistara Andra Freidenfelda jokiem. 20 zelta mikrofona statuetes nonāca uzvarētāju rokās, bet kategorijā "Labākais metāla un rock albums" pēc Ainara Virgas balvas par albumu „Dziesmas par dzīvi un mīlestību” devās Ainara draugs un albuma izdevējs Guntars Račs, jo Virga bija nonācis slimnīcā.

Mākslinieka Armanda Jēkabsona izgatavotā "Zelta mikrofona" balva tomēr nonāca mūziķa rokās, kad Virga sniedza koncertu Latvijas 1. Rokkafejnīcas trīs gadu jubilejas svinībām. "Zelta mikrofona" statueti mūziķim pasniedza Rokkafejnīcas īpašnieks Raivo Mediņš.

"Tagad, kad visas "Zelta mikrofona" balvas pasniegtas un nonākušas pie 2014. gada veiksmīgāko ierakstu radītājiem, sākam gatavoties Mūzikas ierakstu gada balvas divdesmitgadei," norāda balvas "Zelta mikrofons" producente Elita Mīlgrāve. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti