Viļņā pirmo reizi norisināsies deju mūzikas festivāls «Summerburst»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

11. un 12.jūnijā Viņģa parkā Viļņā norisināsies pirmais mūzikas festivāls "Summerburst", pulcējot aktuālas deju mūzikas zvaigznes. Festivāla galvenie mākslinieki būs David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Afrojack, Kygo, Steve Angello, Alan Walker.

Festivālā "Summerburst" uzstāsies kopumā vairāk nekā 20 spilgtas deju mūzikas zvaigznes no visas pasaules. Divu dienu garumā dīdžeji gādās par enerģisku atmosfēru zem klajas debess.

Festivāla pirmajā dienā uz skatuves kāps Kygo - norvēģu dīdžejs un producents, kurš pasaules slavu iemantojis ar tādiem hitiem kā "Firestone", "Stole the Show" un šobrīd topos esošo "Stay".

Otrajā festivāla dienā uzstāsies David Guetta - franču dīdžejs un producents, kurš pazīstams ar daudziem deju hitiem, tajā skaitā, "Bad", "Titanium", "Hey Mama", "Shot me Down" un šobrīd aktuālo "Bang my Head". Pirms vairākiem gadiem David Guetta tika atzīts par pasaules labāko dīdžeju.

Viens no festivāla galvenajiem pārsteigumiem būs elektroniskās mūzikas duets Dimitri Vegas & Like Mike, kurus respektablais izdevums "DJ Magazine" atzinis par šobrīd ietekmīgākajiem dīdžejiem pasaulē. Brāļi Dimitrijs and Mihaels ir ne tikai populāri dīdžeji, producenti un remiksu veidotāji, bet arī zināmi ar saviem iespaidīgajiem dzīvajiem priekšnesumiem.

Festivālā gaidāma arī zviedru mūzikas producenta un dīdžeja Alesso uzstāšanās. Alessandro Lindblads sadarbojies ar daudzām mūzikas zvaigznēm. "DJ Magazine" ierindojis Alesso pasaules labāko dīdžeju top 20.

Gaidīts notikums būs nīderlandiešu dīdžeja Afrojack uzstāšanās. Kopš debijas albuma "Forget the World" iznākšanas pirms diviem gadiem viņš regulāri ieņem vadošās pozīcijas pasaules labāko dīdžeju topā un ir kļuvis par vienu no elektroniskās deju mūzikas ikonām.

"Summerburst" apmeklētājus uzlādēs arī viens no pasaules zināmākajiem dīdžejiem un producentiem Steve Angello, kurš plaši pazīstams kā kulta apvienības "Swedish House Mafia" dalībnieks.

Festivāla apmeklētājiem būs iespēja vērot arī jaunās deju mūzikas zvaigznes, norvēģu producenta Alan Walker uzstāšanos, kura kontā ir šobrīd pasaulē populārais hits "Faded".

Festivāla dalībnieku vidū būs arī Mattn, Don Diablo, Nervo, W&W, Nero, Bassjackers, Disciples.

Festivāls "Summerburst", kas ik gadu Skandināvijā piesaista lielākās elektroniskās deju mūzikas zvaigznes, dīdžejus un vairāk nekā 100 tūkstošus apmeklētāju, pirmo reizi notiks ārpus Zviedrijas. Deju mūzikas cienītājiem pirmo reizi būs iespēja baudīt festivālu Baltijā, kas jau jūnijā norisināsies Lietuvā, Viļņas Viņģa parkā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti