VIDEO: Vokālā grupa «Latvian Voices» izdod kāzu himnu «Cauri vasarām»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

A cappella vokālā grupa “Latvian Voices” sadarbībā ar dziedātāju Jāni Strazdiņu un koklētāju Kristīni Tukri izdevusi vasarīgas noskaņas singlu un videoklipu “Cauri vasarām”, informēja grupas pārstāvji. Klipa veidošanā piedalījās grupas klausītāji, iesūtot savu kāzu fotogrāfijas.

Dziesma “Cauri vasarām” ir veltījums mīlestībai.

Mūzikas un vārdu autore Laura Jēkabsone to raksturo šādi: “Dziesma par īpašo dienu, kad tiek dots iespējams viens no svarīgākajiem dzīves solījumiem. Kopā iet cauri mūža vasarām un kopā braukt kamanās cauri mūža ziemām.

Dziesma tapa “Latvian Voices” soprāna Beātes kāzām par godu kā pārsteiguma sveiciens no grupas, un tagad tā būs sava veida kāzu himna arī citiem pāriem.”

Videoklipa ideju īstenot palīdzēja grupas talanta cienītāji.

Cilvēku iesūtītās savu, savu vecāku un vecvecāku kāzu bildes paspilgtina dziesmā ietverto vijīgo, gaisīgo un melodisko sajūtu.

Šis ir pirmais  “Latvian Voices” un zviedru a cappella grupas “The Real Group” un Latvijā zināmās grupas “Cosmos” basa Jāņa Strazdiņa kopdarbs. Dziesmas producents un instrumentālo partiju autors ir Dainis Tenis no grupas ''Dagamba''.

“Latvian Voices” un Jāņa Strazdiņa tuvākais koncerts gaidāms 11. septembrī “Hanzas peronā”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti