VIDEO: Tom Simo un Tipa apvienojušies melanholiskā dziesmā «I Fail When I'm In Love»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Melanholiskā kopdarbā “I Fail When I’m In Love” apvienojušies Latvijas jaunās mūziķu paaudzes mākslinieki Tom Simo un Tabita Balode jeb Tipa, informēja mūziķu pārstāvji.

“Dziesma ir stāsts par vienpusēju mīlestību. Katram no mums ir kāds cilvēks, ko apbrīnojam. Taču nereti šīs jūtas mēdz būt vienpusējas. Dziesmas vārdi  “I Fail When I’m in Love” raksturo to sajūtu, kad, esot kopā ar šādu cilvēku, centies būt sevis labākā versija, lai arī tas ne vienmēr saskan ar cilvēka patieso “es”,” stāstīja dziedātājs un dziesmas teksta autors Tom Simo.

Dziedātāja Tipa, kura ir arī dziesmas mūzikas autore, norādīja uz dziesmas duālo dabu: “Strādājot pie dziesmas muzikālā pavadījuma, atcerējos, ko reiz kāds diriģents bija teicis par Emīla Dārziņa kompozīciju “Melanholiskais valsis” – melanholisks ne vienmēr nozīmē bēdīgs. Tāpat jāpiemin dzejnieks Imants Ziedonis, kurš, stāstot par kādu vietu, norāda, ka tur aizej rūpju pilns, bet tai pašā laikā sirds iesāpas no skaistuma. Arī dziesma “I Fail When I’m in Love” ir melanholiska, tomēr tā nebūt nav skumja.”

Dziesmas radīšanā piedalījušies arī grupas “Rock’n’Berries” mūziķi Arnolds Jass un Jānis Narbuts. “Toms un Tabita ir talantīgi jaunieši ar spēcīgām, ļoti zīmīgām balsīm. Šajā duetā tās saskan lieliski un papildina viena otru! Savukārt izcilais taustiņnieks Arnolds Jass dziesmai piešķīris emocijām piesātinātu orķestrālu skanējumu,” norādīja Jānis Narbuts, kurš ir arī ierakstu studijas “White Wide Production” dibinātājs un producents.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti