VIDEO: «The Coco’nuts» jaunais singls – veltījums pazudušajai naktsdzīvei

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “The Coco’nuts” izdevusi singlu “See You Dance Again”. Grupas pārstāvji pastāstīja, ka dziesma ir veltījums realitātei, kādā pašlaik dzīvo lielākā daļa sabiedrības – bāri, klubi un izklaides vietas ir slēgtas, ielas tukšas, tāpēc neatliek nekas cits, kā dejot vienatnē.

“2020. gads nav bijis viegls nevienam. Latvijas valdība oktobrī burtiski aizliedza dejot, ir ārkārtas stāvoklis, mājsēde, un dzīve vairs nekad nebūs tāda kā agrāk. Izklaides, kultūras un radošās industrijas ir bez darba un apjukumā, un šis garais klusuma periods ir licis mums saprast, cik ļoti kultūra, izklaide un kopā būšana ir svarīga cilvēka eksistencei.

“See You Dance Again” ir sava veida liecība par šī brīža neparasto realitāti, aicinājums saglabāt radošumu un turpināt atbalstīt, izbaudīt un patērēt kultūru, pat ja tas nozīmē dejot vienam pašam ielas vidū,” 

pastāstīja grupas pārstāve Paula Pētersone. “See You Dance Again” ir pirmais singls no grupas topošā albuma, kas tiks izdots šī gada pavasarī.

“The Coco’nuts” pārstāvji informēja, ka stāsts dziesmas videoklipā ir par it kā parastu nedēļas nogales vakaru, kad visi seši grupas dalībnieki iejūtas vienā tēlā, kurš staigā pa naksnīgo Rīgas centru, meklējot vietu, kur dejot un satikt cilvēkus, bet atrod vien tukšus bārus un klusas ielas. Videoklips tika filmēts Rīgas centrā, veikalā “Biete”, naktslokālā Kaņepes Kultūras centrā, koncertzālē “Tu Jau Zini Kur”, naktsklubā “Serviss” un Tallinas kvartālā.

Dziesmu ierakstīja, miksēja un māsterēja Toms Lisments. Videoklipa režisors un operators ir Daniels Veiss, gaismu mākslinieks – Kaspars Hercmanis. Videoklipa radošā komanda: Paula Pētersone, Anna Pētersone, Artūrs Strautmanis un Monta Kurme; stilu un grimu veidoja Kristiāns Aglonietis un Monta Kurme.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti