VIDEO: Reperis Zeļģis ar jaunu dziesmu ieliek sevi «repa kartē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Ar jaunu dziesmu “Spēle” savu repa maratonu uzsāk Zeļģis, kurš plašākai publikai kļuvis zināms kā repa cīņu “371 Battle” trešās sezonas finālists, informēja mūziķa pārstāvji. “Ar dziesmu gribēju pateikt, ka esmu gatavs sevi ielikt repa kartē. Sacensība repā labi iederas,” atklāja jaunais hiphopa mākslinieks.

Dziesmu “Spēle” raksturo tehnisks un ātrs reps, tā ieturēta repa cīņu (angl. Battle rap) tradīcijās ar agresīvu pieteikumu, sevis slavināšanu un apvainojumiem pretinieku virzienā, norādīja mūziķa pārstāvji.

Zeļģis, īstajā vārdā Jānis Zeļģis, ir reperis no Lēdmanes, kas savu darbību aizsāka pirms nepilniem diviem gadiem, taču lielāku atpazīstamību ieguva, piedaloties repa cīņās "371 Battle" un nokļūstot finālā. Izveidojis ierakstu studiju "Black Stage Audio", kur kopā ar domubiedriem aktīvi darbojas, pastāvīgi radot jaunas dziesmas, daloties muzikālajā pieredzē un idejās. 

“Spēle” mūzikas producents ir Mickeen jeb “MCKN” no Valmieras, kas mūzikā darbojas vairāk nekā 7 gadus un sadarbojies ar duetu “Dvīnes”, veidojis remiksus grupām “Franco Franco”, “Double Faced Eals” u.c. Zeļģa sadarbība ar producentu Mickeen aizsākās šī gada ziemā, kad kopīgi radīta dziesma “ ‘20”, kas ir pirmais singls no topošā debijas albuma, ko plānots izdod rudenī.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti