VIDEO: Ralfs Eilands kopā ar Edavārdiem publicē klipu, kurā dejo Ģirts Ķesteris

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Mūziķis Ralfs Eilands izdevis singlu un mūzikas video “Miers”. Dziesmas ierakstā talkā nācis populārais reperis Edavārdi, bet mūzikas video (režisors Mārtiņš Jurevics) galvenās lomas gods uzticēts aktierim Ģirtam Ķesterim, informēja mūziķu pārstāvji.

“Dziesma “Miers” ir pārdomas, kuras mani nepamet nedz šajos, nedz miera laikos. Lai arī kādos tempos un situācijās mēs dzīvotu, vienmēr atradīsies kas tāds, no kā mēs vēlētos atpūsties. Kaut arī dziesmu ar grupu un DJ Monstu sākotnēji albumam rakstījām kā solo skaņdarbu, liels prieks, ka tajā savu artavu ielicis arī reperis Edavārdi. Sadarbība ar viņu sākās nejauši, kad pēc Ziemassvētkiem sazvanījāmies "Facetime" — viens ar otru sadziedājāmies “Red Hot Chili Peppers” dziesmās, parunājām par nākotnes plāniem mūzikā, kā rezultātā nolēmām, ka viņš ieskaitīs kādu pantu manam albumam un es iedziedāšu kādu piedziedājumu viņa!” teic Ralfs Eilands.

Mūzikas video ideja arī radusies nejauši. “Reiz režisors Mārtiņš Jurevics man bija teicis, ka manām dziesmām piestāvētu mūzikas video, kur kāds dejo. Atbildot, ka tieši vēlos izdot jaunu skaņdarbu, kam šī ideja piestāvētu, mēs satikāmies un viennozīmīgi nolēmām, ka dejotājam jābūt Ģirtam Ķesterim. Man atausa atmiņā, ka biju kāpis ar Ģirtu pēc kāda pasākuma uz Dailes teātra jumta, tāpēc vēl jo vairāk biju pārliecināts, ka šādai nestandarta autobusa pilota dejotāja lomai Ģirts būs īstais cilvēks!” atzina Eilands.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti