Rīta Panorāma

Kentaurs. Gleznotājs Jānis Pauļuks. Darbu kolekcija

Rīta Panorāma

Ņūmeksikā sācies košs gaisa balonu festivāls

Intervija ar mūziķi Ralfu Eilandu un producentu DJ Monsta

VIDEO: Ralfam Eilandam jauna dziesma «Viss, kas man pieder»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Mūziķis Ralfs Eilands klausītājiem nodod savu jaunāko skaņdarbu “Viss, kas man pieder”, kura mūzikas autors ir pats mākslinieks un Reinis Briģis. Dziesmas tapšanai klāt stāvējis arī producents DJ Monsta, kurš ir nozīmīgs palīgs Ralfa Eilanda gaidāmā albuma skaņdarbu ierakstos, informēja mūziķa pārstāvji.

Dziesmas teksta autori ir Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks, kuri līdz šim tandēmā strādājuši pie izrāde "Mēs jūs mīlam", kas būs redzama 14. un 26. oktobrī "Hanzas peronā".

“Ir nenoliedzami, ka mūsu draudzība ar Kasparu Breidaku turpina mutēt un attīstīties. Sākām ar savstarpējiem izaicinājumiem TV, radio pārraidēs un nu jau spēlējam izrādes un kopā rakstam dziesmas. Ir prieks, ka mēs ar skatītājiem varam atkal tikties siltās un mājīgās iekštelpās, lai caur joku parunātu par visu, kas ar mums pa šo laiku ir noticis! Iespējams arī nodziedāsim “Viss, kas man pieder”, jo dziesmu tās tapšanas procesā ik pa laikam sūtīju Kasparam, kurš, saņemot gala versiju, tā sapriecājās par dziesmas "dzimšanas" procesa vērošanu, ka ierosināja to varbūt arī nospēlēt izrādē. Varbūt, jo “Mēs jūs mīlam” neko nevar paredzēt. Tieši tādēļ šis projekts ir viens no maniem dzīves amerikāņu kalniņu augstākajiem braucieniem, jo tas ir neparedzams, bet... Rēcīgs. Ja nesanāk parēkt ar mums, tad skatītāji to noteikti varēs darīt par mums. Mēs ar Kasparu šo notikumu spēlējam atkailinātiem nervu galiem, jo uzskatām, ka patiess cilvēks spēj gan sasmīdināt, gan ļauj aizdomāties vai pat nobirdināt kādu asaru,” pastāstīja Ralfs Eilands.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti