Rīta Panorāma

Apbalvojuma "Kilograms kultūras 2020" pasniegšanas ceremonija jau rītvakar. Saruna ar G. Terzenu

Rīta Panorāma

Kenijā ražo augstas klases skriešanas apavus

Raimonds Pauls kopā ar aktieri Andri Keišu radījuši jaunu dziesmu

VIDEO: Raimonds Pauls kopā ar aktieri Andri Keišu izdod jaunu dziesmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Maestro Raimonds Pauls kopā ar aktieri Andri Keišu publiskojuši jaunu dziesmu, kas ir “veltījums visiem teātra ļaudīm un muzikantiem, kuri šobrīd nedrīkst uzstāties”.

Skaņdarba ierakstā pie klavierēm dzirdams Raimonds Pauls, bet Ojāra Vācieša vārdus izdzied Andris Keišs. Kā LTV raidījumā “Rīta Panorāma” atzina aktieris, viņš visu savu radošo mūžu par atskaites punktu ņēmis skatītājus, tāpēc aizvadītais gads, kurā ar skatītājiem tikšanās iespējas bija ierobežotas, nav bijis viegls. Tieši neziņa un valdības pieņemto lēmumu nepietiekama izskaidrošana padarot šo laiku grūtāk pārdzīvojamu, atzīmēja Keišs.

Jaunā dziesma dzīvajā izpildījumā pirmizrādi piedzīvos 27. februārī – sabiedrisko mediju gada balvas “Kilograms kultūras” apbalvošanas ceremonijā, kurai tiešraidē no pulksten 21.05 varēs sekot līdzi LTV1, LSM.lv, Replay.lv kā arī Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 3.

Savukārt Raimonda Paula un Andra Keiša koncertuzvedums ar Ojāra Vācieša dzeju "Suni ārā nedzenama nakts" arī gaida pirmizrādīšanu mūzikas namā "Daile". Kā vietnē "Facebook" norāda "Dailes" pārstāvji, cerams, ka pirmizrāde varēs notikt maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti