VIDEO: «Prāta vētra» laiž klajā videoklipu dziesmai «Ogles»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Nepilnas trīs nedēļas pirms koncerttūres uzsākšanas grupa "Prāta vētra" pirmdien, 2.jūlijā, publiskojusi videoklipu dziesmai "Ogles" no jaunā albuma "Par to zēnu, kas sit skārda bungas", liecina grupas informācija.

Video klipa režisora pienākumi atkārtoti uzticēti Aivaram Čivželim jeb PapaČi, kurš arī šoreiz pieņēma izaicinājumu pārvērst dziesmu redzamā stāstā:

"Šis ir parasts stāsts no mūsu katra dzīves. To varētu nosaukt par simbolisku salīdzinājumu. Meitene no spēles, ko mēs visi pazīstam kā "Cirks", aicina savā dzīvē puisi. Var redzēt, ka meitene ļoti labi un viegli orientējas šajā spēlē, ko sauc par dzīvi, jo "Cirks" ir viņas vide, turpretī puisim iet daudz grūtāk. Viņš kāpj pa trepēm uz augšu, tad krīt lejā, atgriežas uz sākumu un mēģina vēlreiz... Grupa klipā ir kā liktens "kalpi", kas, metot kauliņus, veido šo cilvēku dzīvi. Jo dzīve ir cirks un cirks ir dzīve!" 

Klipa operators ir Jānis Andrejevs, producente - Kristele Pudāne. Dziesmai "Ogles" ir arī versijas angļu valodā ("Nothing lasts forever") un krievu valodā.

21.jūlijā sāksies "Prāta vētras" "Skārda bungu" tūre un tā norisināsies piecās Latvijas pilsētās – Jelgavā (21.jūlijā), Valmierā (28.jūlijā), Ventspilī (3.augustā), Daugavpilī (11.augustā) un Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē (17.augustā). Savu dalību tūres koncertos kā īpašie viesi ir apstiprinājuši jaunās latviešu grupas "Sudden Lights" puiši, kurus plašāka publika pamanīja šī gada "Supernovas" konkursā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti