VIDEO: «Prāta vētra» kopā ar grupu «Tautumeitas» publicē dziesmu no jaunā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

20. oktobrī grupa "Prāta vētra" publicējusi mūzikas video dziesmai "Tur, kur Dieva kamanas slīd" no jaunās koncertfilmas “Gads bez kalendāra”. Filmas pirmizrāde notiks 21.oktobrī pulksten 20.00.

Jaunajā dziesmā "Prāta vētra" sadarbojas ar grupu "Tautumeitas". Tās teksta un mūzikas autori ir grupas dalībnieki un Ingars Viļums, ar mūziku un tās producēšanu palīdzējis Povels Olssons (Povel Olsson). Video režisējis grupas bundzinieks Kaspars Roga, horeogrāfiju veidojusi Liene Grava. Par vizuālo tēlu rūpējusies kostīmu māksliniece Liene Bite un grimētāja Līva Drešere.

Grupa jauno albumu nolēmusi izdot neparastā formātā – “Prāta vētra” skatītāju vērtējumam piedāvās koncertfilmu, kurā kā īpašie viesi piedalās arī grupa “Tautumeitas”, ansis, Dons, Intars Busulis un populārais aktieris Saša Petrovs no Krievijas. Filmas režisors Kaspars Roga ļaus skatītājiem ielūkoties arī šī projekta tapšanas aizkulisēs, noslēgumā piedāvājot dokumentālus materiālus par filmas tapšanu.

Koncertfilmā būs dzirdamas jau zināmās dziesmas no jaunā albuma – "Feels" un "Karuseļi", kā arī pilnīgi jaunas dziesmas: "Smarža", "Aiz sienas", "Papīra lidmašīnas", "Tur, kur Dieva kamanas slīd", "Dzelzceļnieks", "Gads bez kalendāra", "Tavas pēdas pagalmā" un "Lonesome Moon".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti