Koncerti

Starp mašīnām, motoriem, meitenēm. Koncertfilma Liepājā

Koncerti

Bet sirds vēl tic. Grupas "Galaktika" koncerts

Būū koncerts Pieci.lv dzimšanas dienā

VIDEO: Pieci.lv devītās dzimšanas dienas muzikālais gadatirgus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šodien, 14. jūlijā, Āgenskalna tirgū ar vērienīgu jauno mūziķu parādi Latvijas Radio 5 – Pieci.lv svin devīto dzimšanas dienu. No plkst. 16.00 līdz 23.00 muzikālajā gadatirgū uz skatuves kāps Pieci.lv ētera personības un talantīgie jaunie mākslinieki: Bel Tempo, Vultura, Wiesulis, JL Kalmann, Elīza Legzdiņa, MARTA un galvenā māksliniece – dziedātāja Būū. Pieci.lv gadatirgu ikviens bez maksas aicināts apmeklēt klātienē, sekot līdzi radio viļņos Pieci.lv ēterā, skatīties sabiedrisko mediju portālā LSM.lv, LTV7 un Pieci.lv sociālo tīklu kontos.   

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv radošais direktors un viens no radiostacijas izveidotājiem Toms Grēviņš atzīst: “Ārprātīgi interesanti un jēgpilni deviņi gadi! Runājot bērnu attīstības terminoloģijā, esam ar kāju pusaudžu vecumā, kad anatomiski struktūra skaidra, bet attīstība reaktīvā ātrumā turpinās. Pieci.lv kā jauniešu multimediju platformas kodols ir nemainīgs – būt sarunu biedram un dot ‘balsi’ gan jauniem ētera talantiem, gan jaunajiem mūziķiem, nodrošinot tramplīnu spožāko talantu ieraudzīšanai. Un tādu šo gadu laikā bijis daudz – sākot no “Carnival Youth” un repera anša, līdz Būū un “Sudden Lights”! Un šis ir tikai sākums!”.

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ētera personības un muzikālie viesi uz gadatirgu būs ieradušies ar kādu īpašu un sev mīļu lietu, ko vakara gaitā izlozes ceļā dāvinās apmeklētājiem. Tāpat ballītes laikā notiks dažādas tirgus laukumam atbilstošas aktivitātes – darbosies vinila plašu, CD un kasešu apmaiņas punkts, foto stūris, šautriņu mešanas stacija un citas aktivitātes.

Pieci.lv dzimšanas dienas gadatirgus programma

16.00               Toms Grēviņš un Karmena Stepanova

16.15               Muzikālais viesis: dziedātāja MARTA

16.30               Toms Grēviņš un Karmena Stepanova

17.15               Muzikālais viesis: reperis Wiesulis

17.30               Magnuss Eriņš, Lota Ulmane un Elīna Baltskara

18.15               Muzikālais viesis: indie / elektroniskās mūzikas duets “Bel Tempo”

18.30               Magnuss Eriņš, Lota Ulmane un Elīna Baltskara

19.15               Muzikālais viesis: eksperimentālās elektroniskās mūzikas pārstāve Vultura

19.30               Toms Putniņš un Linda Samsonova

19.45               Muzikālais viesis: dziedātājs un mūziķis JL Kalmann

20.00               Toms Putniņš & DJ skolas dalībnieki Kristofers un Selesta

20.15               Muzikālais viesis: hiphopa māksliniece Elīza Legzdiņa

20.45               Toms Putniņš

21.00               Toms Grēviņš

21.15               Dziedātājas Būū koncerts

22.00               Artis Volfs

Par Latvijas Radio 5 – Pieci.lv

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ir saturiski plašākā un daudzveidīgākā jauniešu multimediālā platforma Latvijā. Tas ir vienīgais sabiedrisko mediju kanāls Baltijā, kurš nedēļā sasniedz ap 158 tūkstošiem jauniešu (Kantar TNS 2022. gada ziemas–pavasara dati).

Latvijas Radio 5 – Pieci.lv programmā ir mūzikas, tehnoloģiju, sporta, dzīvesstila, datorspēļu, veselības, mākslas u.c. aktualitātes auditorijai vecumā no 16 līdz 34 gadiem. Regulāri tiek veidoti podkāsti (“Kā ir būt”, “Radio rings”, “Pieci skatās”, “Rītdiena īsumā”, “Piecas garšas”, “Piektais līmenis”, “Profesiju skatlogs”), kā arī īpašs video saturs dažādās platformās (“Kas tur īpašs”, “Atkod valsti”, “Kā ir būt: TALKA” u.c.). Ik gadu viens no lielākajiem notikumiem ir labdarības maratons „Dod pieci!”, ko radiostacija rīko kopā ar pārējiem Latvijas Radio kanāliem, Latvijas Televīziju un sabiedrisko mediju portālu LSM.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti