VIDEO: Ozolam jauns singls un klips «Nāves ēnā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Hiphopa mūziķis Ozols kopā ar video veidotāju “91 Kultures” ir sagatavojuši video versiju dziesmai “Nāves ēnā”. Mūzikas autors ir “bītmeikers” Niklāvz. Dziesma ir no gaidāmā albuma “Y A U D A”, kas iznāks augusta otrajā pusē, informēja mūziķis.

“Dziesmā izmantots “beat switch”, kas dziesmas kontekstā radikāli maina gan noskaņu, gan enerģiju,” pastāstīja Ozols.

21., 22. un 23. augustā hiphopa izpildītājs Ozols ar koncertu sēriju “Sporta Live” prezentēs jauno albuma “Y A U D A”.  Prezentācijas pasākumi ieplānoti trīs daļās, trīs vakaros Rīgas centrā – Sporta 2 kvartālā. Katrs koncerts saturiski plānots atšķirīgs, un katrā vakarā Ozolam pievienosies jauni viesmākslinieki.

Kā viesmākslinieki koncertos pievienosies Prusax, Viņa, Fiņķis & PRAGAII, “Tehnikums”, Eliots, kā arī Melikols.

Drošības apsvērumu dēļ biļešu apjoms uz katru koncertu ir ierobežots. Iepriekš iegādātās biļetes uz Ozola koncertu “Lucavsala Live” , kas bija paredzēts 2020. gada 22.augustā ir derīgas uz jebkuru no esošajām pasākuma dienām.

Par mūziķi

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz”  sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000.), pēc kura sekoja albums “Cieņa un mīlestība” (2001.), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002.), “Dūzis” (2003.) un 2009. gadā izdotais albums “Neatkarība”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumubloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu “Cieņa un mīlestība”, kā arī “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” un piecas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti