Rīta Panorāma

Barbaras Gailes suģestējošās krāsas izstādē "Krāsas"

Rīta Panorāma

Džolija ierodas uz filmas "Eternals" pirmizrādi

Intervija ar mūziķi Nikolaju Puzikovu un ģitāristu Jāni Čubaru

VIDEO: Nikolajs Puzikovs publicē pirmo paša sarakstīto dziesmu «Paturēt tevi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Dziedātājs un policists Nikolajs Puzikovs, kurš joprojām dien Valsts policijā, publicējis pirmo paša sarakstīto dziesmu "Paturēt tevi", informēja izdevniecības "MicRec" pārstāvji.

"Dziesmas iedvesmu smēlos pirms trīs gadiem, kad apciemoju savu labu draugu un dziesmu autoru Gati Mūrnieku. Viņš man ieteica sākt mācīties spēlēt ģitāru un rakstīt savas dziesmas. Tā nu es paralēli savam dienestam un studijām Latvijas Universitātē sāku rakstīt savas dziesmas," atklāja mūziķis. "Dziesmas "Paturēt sevi" stāsts ir par nesteidzīgām un patiesām attiecībām. Mūsdienu strauji mainīgā pasaulē ļoti daudzi cilvēki mēģina visu sasteigt, ir nepacietīgi, bet es uzskatu, ka viss jādara lēnām, pamazām un apdomīgi. Un visbeidzot – sargiet savu veselību un mīliet viens otru!"

Mūzikas un vārdu autors ir Puzikovs, bet dziesmu aranžējis un producējis Jānis Čubars. Dziesmas video veidojis Kaspars Rudzītis ("Dween Productions"). Saksofona tēmu iespēlējis Raivo Stašāns. Dziesmas video piedalās Diāna un Ričards Silinieki savā kāzu dienā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti