Rīta Panorāma

Intervija ar slimnīcu biedrības vadītāju Jevgēņiju Kalēju par slimnīcu noslodzi

Rīta Panorāma

ASV gaidāmo vēlēšanu gaisotnē. Saruna ar LTV korespondenti Inu Strazdiņu

Mūziķim Chris Noah jauns singls "This is the Night"

VIDEO: Mūziķim Chris Noah jauns singls «This Is The Night»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

23. oktobrī klajā nāk mūziķa Chris Noah jaunākais singls “This Is The Night” no 6. novembrī gaidāmā mini-albuma “Distance Deluxe”, informēja mūziķa pārstāvji.

Dziesma ir tapusi sadarbībā ar britu mūzikas producentu Kristoferu Harrisu, ar kuru Chris Noah jau ir veiksmīgi sadarbojies iepriekš.

Kā skaidrots dziesmas pieteikumā, tās "iedvesma radās no bieži novērojama paradoksa, kad viens cilvēks attiecībās ir vairāk orientēts uz karjeru un tas kļūst par iemeslu, kādēļ attiecības agrāk vai vēlāk nolemtas izjukšanai. Tomēr attiecības tiek uzturētas mākslīgi, jo nereti palikt kopā ir vieglāk nekā atvadīties.”

 “This Is The Night” ir mūziķa līdz šim visvairāk pop žanram atbilstošā dziesma. Chris Noah norādīja:

“Lai gan necenšos pieturēties pie viena konkrēta žanra, šoreiz producentam Kristoferam nācās mani nedaudz pierunāt doties šajā virzienā, un jāteic, esmu apmierināts ar rezultātu.”

Līdz ar jauno dziesmu tiek publicēts arī tās videoklips. Video scenārija autors un režisors Renārs Liepiņš par klipu un filmēšanas procesu stāstīja: "Klipā redzam vienas attiecības vairākos posmos – gan sākumu, gan vidu, gan arī nobeigumu. Vienas dienas filmēšana. Vairākas lokācijas. Ar episku noslēgumu. Paldies laikapstākļiem, komandai un aktieriem par spēju lēkāt laikā un emocionālajā diapazonā."

Dziesma nāk klajā ierakstu kompānijas “Made in Baltics” / “Sony Music Entertainment” paspārnē un ir sarakstīta “RigaLive” nometnē. Tās ieraksts tapis ar LaIPA (Latvijas izpildītāju un producentu apvienība) stipendijas finansējumu.

6. decembrī ar diviem koncertiem Chris Noah uzstāsies Rīgā, “Splendid Palace”.

Par Chris Noah

Chris Noah ir latviešu mūziķis, kurš savā mūzikā apvieno indie roku un mūsdienu popmūziku. 2016. gadā Chris Noah izdeva savu otro singlu “You”, kas kļuva par Latvijā vienu no spēlētākajām dziesmām 2016. gadā un 2017. gadā ieguva AKKA/LAA Autortiesību Bezgalības balvu. Tam sekoja mini-albums jeb EP “What About Tomorrow?”, kas tika nominēts labākajai debijai Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons 2018”.

2018. gadā Chris Noah sadarbībā ar producentu Kristoferu Harisu ierakstīja 3 dziesmas “River”, “Fall Through” un “Inside Out”.

Chris Noah ir uzstājies gan pašmāju festivālos “Positivus”, “Summer Sound”, “Bauskas Tas Te”, gan “Reeperbahn” festivālā Hamburgā, Tallinas Mūzikas nedēļā, kā arī ir iesildījis tādus māksliniekus kā “The Naked and Famous”, Tom Odell un LP.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti