VIDEO: Lauris Valters laiž klajā videoklipu «Es zinu!»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mūziķis Lauris Valters otrdien, 8. oktobrī, laidis klajā savu pirmo albumu “Mirklī ieklausies” un singlu ar videoklipu dziesmai “Es zinu!”, paziņojumā medijiem informē mūziķa pārstāvji.

2019. gads mūziķa Laura Valtera dzīvē ir bijis radoši bagāts. Nesen Lauris svinēja atvēršanas svētkus savam dzejoļu krājumam “Visumā veidoti vārdi” un tagad publikai tiek nodots mūzikas albums “Mirklī ieklausies” un jauns singls “Es zinu!”.

Albuma atklāšana notika 8. oktobrī mākslas centrā "Noass", kurā mūziķis saviem draugiem, atbalstītājiem, ģimenei un sievai Vitai viņas dzimšanas dienā bija sarūpējis muzikāli sirsnīgu vakaru, piedaloties Katrīnai Dimantai, Rūtai Dūdumai-Ķirsei, Mārim Vitkusam, Jānim Olekšam un Mārtiņam Opmanim.

Līdz ar albuma prezentāciju klajā nāk arī dziesma “Es zinu!”, kura tapusi ar dzejnieka Klāva Elsberga vārdiem un šīs kompozīcijas videoklips.

Klipa režisors, operators un video autors ir Kristaps Selga. Dziesmas ierakstu un skaņas apstrādi veicis producents Reinis Briģis.

Dziesma “Es zinu!” ir viens no singliem, kas iekļauts jaunajā albumā. Kopumā klausītājiem tiek nodotas 18 spēcīgākās Laura Valtera dziesmas, tajā skaitā dziesmas “Tad apstājās laiks” , “1836”, “Būtu tā vērts”, “Nāc!”, kā arī dziesmas, ar kurām Lauris piedalījies "Supernovā": “Magic Years”, “Lovers Bliss”.

Šis ir pirmais mūzikas albums, ko Lauris izdevis kā solomāklinieks, mūziķis neslēpj savu saviļņojumu par rezultātu: “Man ir patiess prieks, ka manas pēdējo gadu solo karjeras kompozīcijas ir beidzot atrodamas vienkopus. Sajūta ir lieliska, un ceru, ka klausītāji arī varēs uz mirkli apstāties un ieklausīties šajās dziesmās.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti