VIDEO: Laura Raila atgriežas ar jaunu dziesmu «Kā Akrobāts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pēc dekrēta atvaļinājuma Laura Raila izdod savu otrā albuma pirmo dziesmu “Kā Akrobāts”, kas stāsta par romantisko randiņu periodu un to, ka katra sieviete vēlas sevi redzēt precētas sievas lomā, nevis mūžam būt tikai draudzene, paziņojumā medijiem informē dziedātājas pārstāvji.

Dziesmas vārdu un mūzikas autore ir pati Laura Raila. Dziesmas grupas sastāvs: trombons - Lauris Amantovs (viens no Latvijas vadošajiem trombonistiem), piano - Didzis Soste, bass - Daniēls Pelcis. Ierakstu veicis un mūziku producējis - Reinis Briģis.

Par dziesmu Laura Raila paziņojumā stāsta: “Šī ir dziesma, ar kuru atgriežos muzikālajā vidē pēc ilgākas pauzes jeb precīzāk - pēc dekrēta  [atvaļinājuma]. Aizņemtas māmiņas mani sapratīs, ka ir diezgan neiespējami pietiekami veltīt laiku sev, ja ir mazs bēbītis un turklāt to periodu ļoti vēlējos izbaudīt maksimāli.

Dziesmai iedvesma nāca vienā momentā, man tā ir parasti - ja ir, tad ir. Zibenīgi tapa teksts un tikpat ātri melodija, vēlāk nedaudz pieslīpējot.

Atmosfēra, kāda valdīja dziesmas tapšanas laikā - bērnu laukumiņš, sintezators zemē, mazais Lūkass rāpo apkārt, bet man iedvesma... ātri aizgādāju Lūkasu omītei un tapa dziesma!..”

Dziesmai radīts arī video, kurā “akrobāta” lomu ieņem salsas pasniedzējs un dejotājs Ainārs Burcevs ar deju partneri Aneti Rozenštoku. Video veidotājs ir Dween (Kaspars Dvinskis).

Laura Raila ir dziedātāja un pop jazz vokālā pedagoģe, kas piedalījusies dažādos raidījumos un muzikālajos televīzijas šovos. Raila ir arī vokālistu konkursa “Popfestjūrmala” organizatore. Savu debijas albumu izdeva 2017. gada februārī - "Es gribēju ko teikt".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti