Rīta Panorāma

Leļļu teātra aktrise Dace Vītola jubilejā iestudē izrādi "Kiosks"

Rīta Panorāma

Vācijā notiek "klusie vīrusa" karnevāli

Grupa "Pirmais Kurss" izdod singlu "Izbrauciens"

VIDEO: Humorroka grupa «Pirmais kurss» izdod singlu «Izbrauciens»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Humorroka grupa “Pirmais kurss” izdod singlu “Izbrauciens” un videoklipu no 9. martā gaidāmā albuma “Interkurss”, informē grupas pārstāvji.

“Singls “Izbrauciens” ļauj pakavēties atmiņu lentēs un kasetēs par bijušo, kad jauno vīriešu prātus nodarbināja ne tikai mīlestības problēmas, bet vēl daudzi citi dzīves šķēršļi, kuri apdziedāti grupas pirmajā debijas albumā “Problēmas”,” skaidrots dziesmas pieteikumā.

“Pati dziesma, protams, ir salīdzināma ar to brīdi, kad visa kompānija sasēžas auto un dodas ceļā uz galamērķi, taču tad nevienam vēl nav nojausmas par to, kas viņus sagaida šajā ceļojumā. Tāda naiva un optimistiska pašmāju braucamdziesma, kas aizvedīs mūs un jūs līdz 9. martam, kad tiksimies ar mūsu ilgi gaidīto galamērķi – otro albumu “Interkurss”," stāsta mūziķis Kārlis Zemītis.

Savukārt mūziķis Aleksandrs Okonovs dalās savā izbraucienu pieredzē: “Reiz es pamodos un devos stopēt uz Palangu. Vakarā iekļuvu kautiņā ar koku kādā Tallinas parkā. Lieki teikt, ka mans plāns braukt uz Lietuvu bija izgāzies. Dzīve ir kā ceļojums, kur svarīgs nav galamērķis, bet gan pats ceļš.”

Dziesmai tapis arīvideoklips. Mūziķis Francis Upaciers stāsta: “Video stāsts mūs atgriež atpakaļ nākotnē, kad viss bija krāsaināks, bet miglainā attēlā. Tomēr svarīgs jau nav attēls, bet gan saturs un tilpums.” Mūziķis Dāvis Mazurenko papildina: ““Izbrauciens” iebrauc jūsu austiņās ar svaigi vecu vēstījumu par laiku, kad katrs brauciens bija īpašs un kasetēs paliekošs, par kādu šodien mēs varam tikai pasapņot.”

Singla "Izbrauciens” vārdu un mūzikas autori ir grupa “Pirmais kurss”. Dziesmas mikss – Arnis Račinskis, masters – Kaspars Ansons, Krišjānis Geidāns. Dziesmas producents – Dāvis Mazurenko.

Grupā spēlē Francis Upaciers (ģitāra, vokāls), Aleksandrs Okonovs (taustiņi, vokāls), Kārlis Zemītis (taustiņi, bass, vokāls) un Dāvis Mazurenko (ģitāra, vokāls).

9. martā gaidāma jaunā albuma prezentācija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti