VIDEO: Gunta Skrastiņa atceres koncerts «Nopietni pa jociņam»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

2. jūlijā pulksten 21.10 LTV1 un portālā LSM.lv skatāms Gunta Skrastiņa atceres koncerts "Nopietni pa jociņam".

2021. gada 11. oktobrī Latvija zaudēja vienu no spilgtākajiem dziedošajiem aktieriem un Latvijas Televīzijas raidījuma "Latvijas sirdsdziesma" vadītāju – Gunti Skrastiņu. Gunta radošais mūžs ir bijis ļoti bagāts gan kā teātra un kino aktierim, gan kā Latvijas Televīzijas raidījumu vadītājam, dziedošajam aktierim un pasākumu vadītājam. Ar īpašu pacilātību un gandarījumu aktieris allaž vērtēja savu sadarbību ar Raimondu Paulu. Pagājušā gada martā kopā ar Maestro Guntis Skrastiņš saņēma Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais šlāgermūzikas albums" par dziesmu albumu ar Leona Brieža un Jāņa Petera vārdiem "Nopietni pa jociņam".

Koncertā piedalās Gunta Skrastiņa laika, domu un darba biedri, izpildot dziesmas, kuras dziedāja pats mākslinieks. Skanēs arī tās, kuras bija svarīgas un tīkamas Guntim un koncerta dalībniekiem. 

Koncertā piedalīsies daudzi skatuves mākslinieki, ar kuriem Guntim bijusi īpaši cieša un draudzīga sadarbība – Zigfrīds Muktupāvels, Mārtiņš Kanters (Ruskis), Dainis Skutelis, Ieva Sutugova, Ineta Rudzīte, Normunds Zušs, Ainars Bumbieris, Andris Daņiļenko, Kristīna Zaharova, Artis Robežnieks, Jānis Paukštello, Zigurds Neimanis un citi. Pasākuma muzikālo pavadījumu nodrošinās grupa "No pusvārda" Modris Laizāns, Juris Kristons, Ivars Kalniņš, Jānis Kalniņš, Zintis Žvarts un Gidons Grīnbergs. Pasākuma scenogrāfs un gaismu režisors – Egīls Kupčs. Pasākuma scenārija autors un režisors – Valdis Pavlovskis. Pasākuma producents – Jānis Kļaviņš un kompānija "Forte Production".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti