VIDEO: Grupai «Instrumenti» jauna dziesma «Skaisti savāds»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Instrumenti” piedāvā jaunu, ziemas noskaņās radītu dziesmu “Skaisti savāds”, kam tapusi arī video versija, informēja grupas pārstāvji.

Par dziesmu tās mūzikas autors Jānis Šipkēvics sacīja: “Šogad mūs sagaida ārkārtīgi neparasta ziema – sarežģījumiem un trauksmes pilna ikdiena. Taču ir lietas, kas notiek neatkarīgi no mūsu gribas un ziņu virsrakstiem. Līdz ar pirmo Adventi daba mūs ieskāva sniega segā, bērnu acīs sācis mirdzēt Ziemassvētku gaidīšanas prieks, un mūsu sirdīs ir nesatricināma cerība, ka nākamais gads būs kā dāvana un mierpilns apbalvojums par izturību, ticību un pacietību. Pateicībā, ka varam ne tikai izturēt šo laiku, bet arī vēl palīdzēt citiem – tā tapusi šī dziesma. Paldies Martam Pujātam par brīnišķīgajiem vārdiem.”

“Skaisti savāds” dziesmas teksta video autors ir Didzis Bardo.

Dziesma “Skaisti savāds” iekļauta “Eņģeļi pār Latviju” digitālajā albumā “Brīnumu radot”, ko iespējams iegādāties projekta mājaslapā, vienlaicīgi ziedojot līdzekļus Bērnu slimnīcas fondam.

Grupas menedžments un koncertrīkotāji “Ideju institūts” arī ziņo, ka, reaģējot uz šī brīža situāciju valstī, “Instrumenti” koncertstāsts “Divi Instrumenti” koncertzālē “Hanzas perons” tiek pārcelts uz 22. un 23. janvāri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti