VIDEO: Grupa «Tribes of the City» izdod dziesmu un izziņo koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Grupa "Tribes of the City" laidusi klajā pirmo dziesmu no topošā albuma un izziņo koncertu Kaņepes Kultūras centrā. Skaņdarbs "Take Me To That Beach" ir veltījums kādai spēcinošai vietai jūras krastā Latvijas rietumos. Pērn izziņotais "Tribes of the City" koncerts, kas divreiz tika pārcelts, beidzot notiks 27. jūlijā Kaņepes Kultūras centra terasē, informēja grupas pārstāvji.

Skaņdarbam "Take Me To That Beach" grupas soliste un māksliniece Ksenija Sundejeva ir izveidojusi video darbu ar dziesmu tekstiem.

Kā informēja mūziķu pārstāvji, šobrīd grupa aktīvi strādā pie jaunā ieraksta. Albums top pateicoties Kultūrkapitāla fonda piešķirtajam finansējumam un Austras balvas stipendijai. Dažas no jaunajām "Tribes of the City" dziesmām tiks pirmatskaņotas arī plānotajā koncertā. Kaņepes Kultūras centra koncertā piedalīsies viesmūziķis Aleksejs Siverenko, kas spēlēs taustiņus.

Koncerts 27. jūlijā notiks pulksten 20.00 Kaņepes Kultūras centrā. 

"Tribes of the City" ir šūgeiza grupa, kas kopš 2003. gada izdevusi četrus studijas ierakstus. Grupas jaunākais albums "Rust and Gold" 2019. gadā ieguva Austras balvu, kā arī tika nominēts Eiropas neatkarīgās mūzikas balvai IMPALA.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti