VIDEO: Grupa «Triānas parks» publisko īsfilmu «Kompozīcijas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Triānas parks” laidusi klajā īsfilmu “Kompozīcijas”, kurā mūziķi stāsta par radošo procesu, kopā būšanu un vērtībām, kas saklausāmas arī grupas mūzikā, informēja grupas pārstāvji.

Grupas “Triānas parks” sastāvā ir četri mūziķi, atšķirīgas personības – Agnese Rakovska, Kristaps Ērglis, Artūrs Strautiņš un Edgars Viļums, kuri saskaņu rod mūzikā. 2020. gada martā “Triānas parks” sarakstīja un šī gada oktobrī izdeva mazalbumu “Kompozīcijas”, kuru veido piecas dziesmas, tajā skaitā  “Vientuļa sala” un kopā ar Igo iedziedātā “Mālos pelēkos”. Albums ir pieskaitāms popmūzikai, grupa savu alternatīvo skatījumu saglabājusi dziesmu tekstos un kopējā noskaņā. Albumu caurvij tādas tēmas kā vientulība un piederības sajūtas meklējumi, savu vērtību apzināšanās, acu priekšā uzburot Latvijas ainavu rudenī un ziemā.

Ņemot vērā gada izskaņā aktuālos ierobežojumu, "Triānas parks" no 18. līdz 31. decembrim klausītājiem sagatavojuši drošas – attālinātas, pavisam privātas svinības tiešsaistē “Tavi Ziemassvētki Triānas parkā”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti