VIDEO: Grupa «Sudden Lights» publicē singlu «Gaisma (Caur taviem matiem)»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa “Sudden Lights” 22. novembrī prezentē singlu un videoklipu “Gaisma (Caur taviem matiem)” no sava otrā studijas albuma “Vislabāk ir tur, kur manis nav”, kas iznāca šī gada oktobrī, paziņojumā medijiem informē grupas pārstāvji.

Par jauno dziesmu “Gaisma (Caur taviem matiem)” grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis stāsta vairāk: “Tā ir pirmā “Sudden Lights” dziesma par mīlestību. Un ne tikai par mīlestību divu cilvēku attiecībās. Bet arī par mīlestību pret draugu, kaimiņu, blakussēdētāju sabiedriskajā transportā vai kādu, ko nekad neesam satikuši. Un par spēju aizmirst visu to, kas mūs atšķir. Par brīžiem, kad viss šķiet tik vienkārši – viss, kas mums jāmāk – mīlēt vairāk mazliet.

Bet ikdienā, it īpaši gada aukstajā laikā, tas aizmirstas, un mēs katrs ielienam savā pasaulē. Tāpēc vēlamies gan klausītājiem, gan paši sev ar šo gaišo dziesmu un videoklipu atgādināt to pašu galveno.”

Par videoklipu, kas izdots jaunajam singlam, stāsta ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis: “Nometnē, kurā mēs gatavojāmies albuma izdošanai, radās spontāna ideja uzfilmēt videoklipu dziesmai “Gaisma (Caur taviem matiem)”, kas nestu gaismu cilvēkiem gada tumšākajās dienās. Sameklejām visas gaismiņas un sveces, ko vien varējām atrast, lai radītu dziesmas svētkus.”

Jaunā singla videoklips tapis Talsos, grupas radošo mūzikas nometņu vietā. Video tapšanā piedalījās Kārlis Zemītis, Aleksandrs Okonovs un Una Cekule.

Gada nogalē ne tikai Rīgā grupa “Sudden Lights” dosies dalīties ar “Gaismu (Caur taviem matiem)” un citam dziesmām no jaunā albuma “Vislabāk ir tur, kur manis nav” ar bērniem, kuri dažādu iemeslu dēļ nevar atnāk uz koncertiem, lai radītu prieku un svētkus mazo cilvēku sirdīs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti