VIDEO: Grupa «Sudden Lights» izdod dziesmu «Klusumi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Alternatīvā poproka grupa “Sudden Lights” laiž klajā jaunu singlu un videoklipu “Klusumi”, informēja grupas pārstāvji. Tas ir jau otrais singls no topošā nākamā grupas studijas albuma.

Kā skaidrots dziesmas pieteikumā, singls “Klusumi” turpina “Sudden Lights” līdzšinējos iesāktos skaņas meklējumus, apvienojot mūsdienīgu “indie” stilistiku ar dažādu citu mūzikas stilu elementiem un atsaucēm. Dziesmā caurvijas stāsts par savstarpējām attiecībām, taču tas, vai jūtas ir abpusējas vai ne, paliek katra klausītāja interpretācijai. “Tādēļ arī šāds nosaukums – jo tāpat kā izpratne par klusumu, arī izpratne par mīlestību katram ir sava,” uzsvēra mūziķi.

Dziesmai radīts arī videoklips. Grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis stāstīja: “Mēs gribējām parādīt to sajūtu, kad, darot ikdienišķas lietas, piemēram, darbā, gribot negribot domas mēdz aizklīst kaut kur citur. Domājam, ka kopdarbā ar klipa režisoru Romānu Korovinu, horeogrāfu Jāni Putniņu un dejotāju Aigaru Larionovu mums tas izdevās.”

Grupa līdz šim izdevusi divus albumus un vairākus veiksmīgus singlus, kas iekļuvuši radio staciju topu virsotnēs. Pavisam nesen viņu kopdarbs ar grupu “Astro’n’out” ieguva mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” kā aizvadītā gada radio hits.

Grupas “Sudden Lights” tuvākais koncerts “Vislabāk ir tur, kur manis nav” plānots 10. jūnijā “Hanzas peronā”. Koncerts pulcēšanās ierobežojumu un publisku pasākumu aizliegumu dēļ ticis pārcelts jau vairākkārt.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti