VIDEO: Grupa «Sudden Lights» izdod dziesmu «Elektriskā gaisma»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latviešu grupa "Sudden Lights" laidusi klajā dziesmu “Elektriskā gaisma”. Tas ir pirmais singls no nākamajā gadā gaidāmā trešā grupas studijas albuma, informēja grupas pārstāvji.

Mūziķi skaidroja, ka "dziesmā “Elektriskā gaisma” ir ietvertas alkas turpināt sajūtu par dienu, kas nebeidzas."

“Iestājoties gada tumšākajam laikam, gribējām iedot klausītājiem mazliet gaišuma un viegluma. Tāpēc arī izvēlētā videoklipa estētika ir tieši šāda – no melnbalta tas pakāpeniski kļūst krāsains, simboliski atspoguļojot gaismas iedegšanos,” stāstīja grupas solists Andrejs Reinis Zitmanis.

Bundzinieks Mārtiņš Matīss Zemītis skaidroja: “Mūsu koncertdzīve šogad bijusi neierasti mierīga, tāpēc mūsos uzkrājusies enerģijas rezerve, ko esam ielikuši šajā dziesmā.”

"Sudden Lights" pašu rakstītajā mūzikā dominē poproka stilistika, kas papildināta ar nedaudz alternatīvu noskaņu. Grupa līdz šim izdevusi divus albumus un vairākus veiksmīgus singlus, kas iekļuvuši radio staciju topu virsotnēs.

Grupas "Sudden Lights" tuvākais koncerts notiks 5. decembrī "Hanzas peronā". Tas būs tūres “Vislabāk ir tur, kur manis nav” noslēgums, kas sākotnēji bija iecerēts pavasarī, taču pulcēšanās ierobežojumu dēļ tika pārcelts. Visas iegādātās biļetes ir derīgas arī koncertam 5. decembrī.

Dziesma “Elektriskā gaisma” tapusi ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu. Grupa īpaša pateicību saka arī Latvijas Kultūras akadēmijai un LKA Nacionālajai filmu skolai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti