VIDEO: Grupa «Labvēlīgais tips» izdod singlu «Es gribu būt tievs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Jauno gadu grupa “Labvēlīgais tips” sākusi ar jaunu dziesmu "Es gribu būt tievs", kas tapusi, meklējot cerības stariņu apkārt valdošajā bezcerībā, medijus informēja grupas pārstāvji.

Singlam “Es gribu būt tievs” tapis arī videoklips. Dziesmas video filmēts pastaigu takā “Ziemas gaismas dārzs” un Sējas novada zemnieku saimniecībā “Robežnieki”. Grupas pārstāvji informēja, ka galvenās lomas videoklipā dalībnieki atvēlējuši paši sev, taču filmēšanā piedalījušās arī 490 "aktrises" – govis , tai skaitā ar vārdiem Laiza Minelli, Pamela Andersone, Žanna d’Arka, Spīdola un Sniegpārsliņa.

“Īsa kā mūsdienu dziesma, nervoza kā mūsu šodiena un strauja kā rītdienas cerība ir šī labvēlīgā ekskursija pa reinkarnācijas labirintiem,” stāstīja grupas galvenais mikrofona pārzinis Andris Freidenfelds. “Bet noslēgumā – mazliet skumjš rezumējums, ka dzīvojam vienā lielā Restorānā. Toties varen lustīgā. Nāks citas dzīves, šī aizmirsīsies! Āmen.”

Par dziesmas melodiju parūpējās Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, par tekstu – Andris Freidenfelds. To visu iemūžināt failos palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve. Dziesmas videoversiju filmēja, režisēja un montēja Elvis Lācis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti