VIDEO: Grupa «Crazy Dolls» izdod singlu «Es nedejoju»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pašmāju grupa “Crazy Dolls” līdz ar pirmajiem vasaras vēstnešiem dabā laidusi klajā pati savu vasaras vēstnesi – dziesmu “Es nedejoju”.

Paziņojumā medijiem grupas pārstāvji norāda, ka ar “jauno singlu grupa vēlreiz apliecina savu misiju, kas ir 100% mažors.”

Jaunais singls pēc tā veidotāju domām "ideāli saskan ar šobrīd visur esošo ziedošu ievu un ābeļziedu smaržu, kas palīdz tā pozitīvo vēstījumu gluži vai uzsūkt caur porām."

Kā apgalvo “Crazy Dolls” dalībnieki, dziesma esot gan par viņiem pašiem, gan “par visiem tiem mazliet robustajiem letiņiem, kuriem ne pārāk patīk dejot, bet uzdziedāt ir ar mieru jebkurā laikā un vietā. Un tā jau ir, katram cilvēkam ir savs talants, kas jāceļ saulītē un par kuru nav jākautrējas.”

Grupa arī atklāj, ka šis gads tai bijis sekmīgs, jo studijā notiek darbs pie vairākām jaunām dziesmām, un ir cerības 2021. gadā sagaidīt jaunu “Crazy Dolls” albumu.

Grupas “Crazy Dolls” albums “No visa galva griežas” 2018. gadā saņēma ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” kategorijā “Labākais šlāgermūzikas vai kantri albums”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti