Rīta Panorāma

"Satikšanās" Alises Mediņas un Edmunda Tamoviča gleznās

Rīta Panorāma

Lietuvas valdība turpinās darbu

Grupai "Bad Habits" svētkiem veltīta dziesma

VIDEO: Grupa «Bad Habits» izdod svētkiem veltītu dziesmu «Nomodā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Mūzikas grupa “Bad Habits” izdevusi svētkiem veltītu dziesmu “Nomodā”, informēja grupas pārstāvji.

Kā norādīts dziesmas aprakstā, tā iecerēta kā “iedvesma, lai mēs katrs laiku pavadītu vairāk kopā ar ģimeni un apzinātos vērtības.”

Mūziķis Mārtiņš Balodis par jauno dziesmu sacīja: "Aizvadītais gads, kā jau vairumam mūziķu, ir bijis izaicinājumiem bagāts arī “Bad Habits” kolektīvam.  Notiekošais pasaulē ir krasi ietekmējis iespējas strādāt pie jaunumiem, saliedēties un atrast motivāciju radīt mūziku, esot uz jautājuma zīmes, kad gan atkal varēsim uzstāties publikas priekšā, neuztraucoties, vai varēsim to darīt arī nākamajā dienā. Lai nu kā, decembris ir brīnumu laiks un brīnums notika arī mēģinājuma telpā, kad visas raizes metām pie malas un uzrakstījām dziesmu gaidāmajiem svētkiem ar nosaukumu "Nomodā." Katram no mums miera osta ir ģimene, tāpēc arī dziesma ir gan par siltumu, ko sniedz savējie, gan par maģisko svētku gaidīšanas laiku. Šai svētku laikā vēlam ik katram nepazaudēt cilvēciskās īpašības un uzkrāt prieka rezerves, sniedzot prieku citiem!"

Dziesmas teksta autori ir Mārtiņš Balodis un Normans Bārbals. Mūzikas autori – grupa “Bad Habits”. Studijas producents – Aivars Vaišļa, dziesmas mikss – “NoNorsound”, Krišjānis Geidāns, masters – Krišjānis Geidāns. Videoklipa autori – grupa “Bad Habits”, operators – Kristaps Grīnbergs, montāža – Normans Bārbals.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti