VIDEO: Grupa «alejas» izdod singlu «noktirne»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “alejas” laidusi klajā singlu un videoklipu “noktirne”, kas ir grupas otrais singls no topošā studijas albuma “austrālija”, informēja grupas pārstāvji.

“Dziesma atspoguļo cilvēka vēlmi uz tuvību ar sevi, citiem, un visu, kas starpā, nerimstošus iekšējus un ārpusējus meklējumus,” stāsta grupa.

Videoklipa režisors ir Antons Barons, operators Dāvids Smiltiņš, producents Frederiks Sebastians, scenārija autori ir Antons Barons un Kirils Ēcis, māksla – Marta Folkmane, gaismu meistari Beatrise Helpeja un Miķelis Liniņš, asistenti Dora Anastasia Anosova un Renāts Barons, bekvokāls Elīza Dombrovska. Dziesmu miksēja Reinis Žodžiks, Edvards Broders (Broders Audio) māsterēja, ierakstīja un veica pēcapstrādi.

Videoklips ir uzņemts Latvijas Kultūras akadēmijas Nacionālās filmu skolas paviljonā un Pārdaugavā. Videoklipā piedalījās plaša aktieru komanda: Aleksandrs Barons, Anna Belkovska, Artūrs Čukurs, Elīza Dombrovska, Patrīcija Keiša, Sofija Kozlova, Gerds Lapoška, Marija Luīze Meļķe, Luīze Lote Nežberte, Andrejs Poikāns, Arturs Simanovskis, Sabīne Tīkmane, Lauris Veips, Roberts Vilsons, Andrejs Vīksna un Dainis Sumišķis.

Muzikālā apvienība “alejas” radās 2018. gadā un savā skanējumā apvieno laikmetīgo dzeju, elektronisko mūziku un akustiskas skaņas. Tās dalībnieki ir trīs jaunās paaudzes mākslinieki — Kirils Ēcis, Spāre Vītola un Reinis Žodžiks. Katrs no dalībniekiem grupas skanējumā ievieš savu muzikālo pieredzi un izjūtu. 2021. gada pavasarī “alejas” izdos savu otro studijas albumu “austrālija”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti