VIDEO: Dziedātājs Ainars Bumbieris izdod pavasara singlu «Baltie ziedi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātājs un pasākumu vadītājs Ainars Bumbieris pirmajās pavasara dienās izdevis jaunu radio singlu “Baltie ziedi”, kā arī aicina uz tiešsaistes koncertu “Bez viņiem jau nevar” 7. marta vakarā, informēja mūziķa pārstāvji.

Kā skaidrots dziesmas “Baltie ziedi” pieteikumā, tā publicēta kā sveiciens drīzumā gaidāmajos Starptautiskās sieviešu dienas svētkos.

Dziesma aranžēta un veidota valša ritmā, stāsta par attiecībām un mīlestību. Kā atzīst mūziķis, darbā izskan viņa paša dzīves un pieredzēto attiecību sajūtas. “Ko es ar to vēlos pateikt? Aicināt cilvēkus dzīvot ar lielāku pateicību par to, kas viņiem ir dots un to, kas viņiem ir šobrīd. Neizmantot lietas, kuras viņiem nepieder un nekad nav piederējušas. Izbaudīt mirkļus, minūtes un sekundes. Saprast, ka laime ir tāds mirklis vien, saprotot, ka laime ir ne pagātnē, ne nākotnē dzīvojot, bet tikai tagadnē! Piedot un spēt dzīvot tālāk priekā un saskaņā ar sevi un apkārtējiem,” par dziesmu saka mūziķis. “Cilvēki nāk un iet. Katram no mums pēc 100 gadiem kaut kas beigsies, tādēļ jāizdzīvo šī dzīve kā skaista teātra spēle jau šodien un tā katru dienu no jauna.”

Dziesmas vārdu un mūzikas autors ir Jānis Krūmiņš, kurš pazīstams arī kā grupas “Apvedceļš” solists. Dziesmai tapis arī videoklips.

Ainars Bumbieris kopā ar Kuldīgas rajona izpildītājiem un aktieriem aicina savus klausītājus uz koncertu “Bez viņiem jau nevar”, kas 7. marta vakarā pulksten 19.00 būs skatāms Skrundas televīzijas “Facebook” un “Youtube” kanālos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti