Rīta Panorāma

Baltkrievu fotomākslinieka Maksima Saričava izstāde "Es gandrīz dzirdu putnus"

Rīta Panorāma

Domā zaļāk: ledusskapis

Dziedātājai Aminatai jauns singls "Nejauc man prātu"

VIDEO: Dziedātāja Aminata izdod singlu «Nejauc man prātu» un gatavojas koncertam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pavasarī dziedātāja Aminata rīkos savu lielo solo koncertu. Tas notiks 18. aprīlī “Hanzas peronā” un sauksies “Maiga vara”. Taču jau februārī, Aminatai klajā nākusi jauna dziesma “Nejauc man prātu”.

Singls tapis sadarbībā ar dziedātāju Donu un producentu DJ Rudd, kurš ir arī dziesmas aranžētājs. Jaunajai dziesmai tapis arī videoklips.

"Šādā sastāvā dziesmu rakstīju pirmoreiz," saka Aminata. "Tas izvērtās par ļoti foršu, vieglu un radošu piedzīvojumu, tādēļ no sirds priecājos par šo sadarbību! Tā man ir jauna pieredze, un tas ir arī jauns skanējums."

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Aminata jauno dziesmu raksturo kā vairāk deju mūziku:

“Līdz šim man nav bijis latviešu valodā tādas deju dziesmas, pie kuras tiešām varētu dejot un varbūt pat klubos klausīties”

Klipā redzams arī Aminatas mūziķu sastāvs: Kaspars Vizulis, Aigars Lībergs un Toms Mikāls. Uz skatuves kopā ar dziedātāju šos mūziķus varēs ieraudzīt jau šā gada 18. aprīlī kultūras un izklaides centrā "Hanzas perons", kur notiks Aminatas solokoncerts "Maiga vara".

Singla "Nejauc man prātu" videoklipa režisore ir Jūlija Kova, operators – Ritvars Bluka, stiliste – Elga Homitska, grima māksliniece – Jeļena Kaņuka, bet par matu sakārtojumu parūpējusies Jeļena Libante.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti