VIDEO: «Dagamba» un dziedātāja Dārta Stepanova nāk klajā ar dziesmu «Tālāk jāiet»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pašmāju grupa “Dagamba” un jaunā dziedātāja Dārta Stepanova 30. aprīlī nākuši klajā ar jaunu kopdarbu – dziesmu “Tālāk jāiet”. Dārtai Stepanovai dziesmas nosaukums ir īpaši zīmīgs, jo šī ir viņas debija Latvijas populārās mūzikas pasaulē. Singla mūzikas autors ir “Dagamba” dalībnieks, čellists Valters Pūce, savukārt vārdu autore – dziedātāja Patrisha, informēja mūziķu pārstāvji.

Valters Pūce “Tālāk jāiet” sacerējis speciāli Dārtai Stepanovai un grupai “Dagamba”. Pūce jau iepriekš sarakstījis vairākus klausītāju atzītus skaņdarbus grupai “Dagamba”, taču šoreiz izlēmis praktizēt popmūzikas žanru. Mūzikas autors norādīja, ka skaņdarba trumpis ir tā melodiskais vieglums: “Manuprāt, mūsu radītais kopdarbs lieliski uzplauks tieši vasarā. Patrishas sarakstītie vārdi izcili saskan ar melodiju. Dziesmas radīšana bija divtik interesanta, jo jau sākotnēji varēju iztēloties, kā tā skanēs, kad dziedās Dārta.”

Dārta Stepanova sadarbību ar “Dagambu” un Patrishu raksturoja kā ļoti aizraujošu posmu savā muzikālajā karjerā.

“Šķiet, ka Patrisha nolasīja manu iekšējo pasauli, rakstot dziesmai vārdus. Šobrīd esmu ceļa sākumā un, skatoties uz priekšu, jūtu satraukumu par to, kas mani sagaida nākotnē.

Es zinu, ka Valters ir ārkārtīgi piedomājis pie muzikālā skanējuma, jo jau kopš pirmās reizes, kad dzirdēju dziesmu, es to vairs nespēju dabūt ārā no galvas,” priecājās jaunā dziedātāja.

Mūzikas video producēja “Marana Productions” un režisore Dace Pūce. "Galvenais, kas diktē šī mūzikas video vizuālo valodu, protams, ir mūzika un teksts. Es to atdzīvinu bildēs. Sadarbība ar Dārtu rada patiesu prieku un gandarījumu, jo viņa ir ļoti talantīga un disciplinēta, kas neapšaubāmi ir svarīgi faktori, lai dzīvē ko sasniegtu. Šis ir stāsts par jaunību, patstāvīga ceļa sākumu, pavasari, sauli, piedzimšanu un sapņiem, kas manuprāt Dārtai ārkārtīgi piestāv,” atzīmēja režisore.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti