Rīta Panorāma

"Krimināllieta iesācējam"top daudzsēriju mākslas filma

Rīta Panorāma

Lietuva no sestdienas atteiksies no Covidpases

Būū un Edavārdi ar jaunu dziesmu "Kur ir mana cilts?"

VIDEO: Būū un Edavārdi izdod dziesmu «Kur ir mana cilts?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Dziedātāja Būū un mūziķis Edavārdi izdevuši kopīgi radītu dziesmu "Kur ir mana cilts?". Būū atklāja, ka par savu cilti sauc savus draugus, ģimeni, sekotājus un fanus, viņa secinājusi, ka tie ir ļoti forši, gaiši, labestīgi un atvērti cilvēki, kas visi vienojas tajā muzikālajā peripetijā, ko mūziķe rada: "Es domāju, ka katram ir tāda cilts. Es vienkārši veidoju vienu ap sevi."

Mūziķi satikās un dziesma tapa dziesmu rakstīšanas nometnē "RIGaLIVE#7", kas notika 2021. gada septembrī, ko organizēja "Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports". Dziesmas producents ir Zen Paul, (Voldemārs Dzenis). Darba tapšanā piedalījās arī producents Armands Varslavāns un dziedātāja Janīna Gutermann, informēja mūziķu pārstāvji.

"Dziesmas "Kur ir mana cilts" pirmo versiju dzirdēju "RIGaLIVE" nometnes noslēgumā un jau tad šis skaņdarbs kārtīgi iekustināja visus klātesošos. Domāju, ka šo gabalu dzirdēšu Būū albumā, bet beigās pats nonācu šajā dziesmā, kas parāda, ka reizēm radošā procesa ceļi ir neizdibināmi. Lai šī dziesma ir kā jauns rituāls visiem, kuriem ir apnicis sēdēt uz vietas," atklāja Edavārdi.

                                                                                
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti