Rīta Panorāma

Zoom intervija ar Ilzi Viņķeli

Rīta Panorāma

Briselē pulcējas ES līderi

Skype intervija ar Ivo Fominu

VIDEO: Attālums vieno – Ivo Fomina dziesma «Tālāk ir tuvāk»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pandēmijas iedvesmā klajā nākusi Ivo Fomina dziesma "Tālāk ir tuvāk", kuras tēma ir attālums, kurš vieno cilvēkus vēl vairāk. Dziesmai tapis arī videoklips.

“Cilvēki, kuri patiesi mīl viens otru, ir nešķirami. Lai cik tālu mēs viens no otra arī neatrastos, ir kaut kādas neizskaidrojamas saites, kuras mūs tur pie mīļotā cilvēka.” Tā savu jaunāko dziesmu ar nosaukumu “Tālāk ir tuvāk” raksturoja mūziķis Ivo Fomins.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Ivo Fomins stāstīja par dziesmas tik aktuālo tematiku šodienas apstākļos: “Dziesma “Tālāk ir tuvāk” ir sanākusi ļoti romantiska. Tā stāsta par attālumu, kurš nevis vieno, bet saista cilvēkus vēl vairāk. Un cilvēki, kuri mīl viens otru, taču ir nešķirami, vai ne?”

Mūziķis atklāja, ka dziesma ir uzrakstīta pandēmijas laikā.

“Es esmu ļoti priecīgs, ka šī dziesma nu ir kļuvusi par Rīgas 1. tālmācības vidusskolas himnu, šīs skolas vadītāja Gita Vāvere bija dziesmas tapšanas ierosinātāja,” atzīmēja Ivo Fomins.

Mūziķis arī pauda cerību, ka jaunajā gadā iznāks viņa jaunais albums.

“Man novēlējums ir pavisam vienkāršs – priecīgus Ziemassvētkus! Neslimojam. Laimīgu Jauno gadu! Tiekamies jau jaunajā gadā, un es ceru, ka man iznāks jauns albums, pie kura es šobrīd cītīgi strādāju. Ja pandēmija atkāpsies, mēs tiksimies arī klātienē manos koncertos!” uzsvēra mūziķis.

Dziesmas teksta autors ir Guntars Račs, tās skaņu celiņu producēja Ivo Fomins un Roberts Dinters. Dziesmu ierakstīja Roberts Dinters, basa partijas ieskaņoja Kristaps Eihvalds, to miksēja Gints Stankevičs. Video režisors: Jāzeps Podnieks, video producente: Biruta Elīza Kirmuška, kamera: Ritvars Bluka.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti